Themabijeenkomst Bestuurdersaansprakelijkheid in de zorg

Geplaatst op : 8 mei 2014

Recent kondigde de Minister van Justitie vergaande wetswijzigingen aan op het terrein van bestuurdersaansprakelijkheid. Bestuurders maken zich zorgen over hun plichten en het risico dat zij lopen. Wat zijn de gevolgen van dit wetsvoorstel voor uw organisatie en u als bestuurder?

Belangrijke vragen op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid

  • Welke nieuwe ontwikkelingen zijn er op dit gebied?
  • Voldoet uw huidige verzekering aan de norm van vandaag?
  • Wanneer komt uw privévermogen in gevaar?

Meeùs Gezondheidszorg verzorgt in samenwerking met de advocaten van Kennedy Van der Laan op 19 mei a.s. de themabijeenkomst ‘Bestuurdersaansprakelijkheid in de zorg’.

Praktische tips
Graag bespreken we in klein gezelschap met u de ins en outs van bestuurdersaansprakelijkheid. Zodat u aan het eind van de middag weet waar uw risico´s liggen en wat u hieraan kunt doen. Met name voor bestuurders en financiële/juridische professionals in de gezondheidszorg zal deze middag praktische tips opleveren.

Programma themabijeenkomst 19 mei 2014

14:55 uur Welkomstwoord door dagvoorzitter Michel Noordermeer (Meeùs)
15:00 uur “Wat zijn de gevolgen van de wetswijziging voor bestuurders en interne toezichthouders?” – Fenna van Dijk (advocaat, partner en hoofd Gezondheidszorggroep bij Kennedy Van der Laan)
15:30 uur “Welke risico’s loopt een bestuurder en hoe dek je die af?” - Frits van der Woude (advocaat en partner Verzekeringen en aansprakelijkheid bij Kennedy Van der Laan)
16:00 uur Pauze
16:20 uur “Wat zijn de knelpunten in de huidige verzekeringen?” - Jeroen Baart van Meeùs Gezondheidszorg.
17:00 uur Borrel
18:00 uur Einde

Locatie: Haarlemmerweg 333 Amsterdam, kantoor Kennedy Van der Laan
Parkeren: Q-park, Van Bleiswijkstraat 8 (u ontvangt een uitrijkaart)

Discussieert u mee?
De eerste themabijeenkomst is op maandag 19 mei a.s. Deelname is gratis. Er geldt een maximum van 30 inschrijvingen. Wilt u met ons meepraten en ervaringen delen met collega’s uit uw sector? Stuur een mail naar p.welp@meeus.com.

We verwelkomen u graag op maandag 19 mei!

Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: