Meeùs stimuleert duurzaam repareren

Geplaatst op : 25 november 2014

Intermediair Meeùs heeft zich aangesloten bij de stichting Duurzaam Repareren. Daarmee stimuleert Meeùs dat autoschades en reparatieopdrachten voor haar relaties milieuvriendelijk worden uitgevoerd.

Logo Duurzaam ReparerenMeeùs adviseert zakelijk Nederland over, onder meer, verzekeringen. Daaronder bijvoorbeeld ook (auto)schadeverzekeringen. Steeds meer van onze zakelijke relaties vinden dat autoschades en reparaties, naast goed en veilig, ook duurzaam uitgevoerd moet worden.

Vraag om duurzaam schadeherstel beantwoord
Coen Mom, directievoorzitter: “In de automotive-branche en bij glas- en schadeherstelbedrijven is de normering van Duurzaam Repareren het meest geaccepteerd. De stichting toetst ondermeer autobedrijven op genomen kwalitatieve en organisatorische maatregelen om het milieu te ontzien. Dat geldt in het bijzonder voor reparaties, onderhoud en schadeherstel van motorvoertuigen.” Met de aansluiting bij de stichting Duurzaam Repareren geeft Meeùs nadere invulling aan duurzaam werken. Meeùs werkt vrijwel uitsluitend met duurzame gecertificeerde herstellers.

Uiteraard staat dit initiatief niet op zichzelf. Bekijk hier de andere voorbeelden en video´s van maatschappelijke verantwoord ondernemen.

Over Meeùs
Meeùs is een van de grootste onafhankelijke tussenpersonen in Nederland op het gebied van advies over en bemiddeling in verzekeringen, pensioenen en hypotheken. We werken voor bedrijven, ondernemers,
(semi-)overheden, vrije beroepsbeoefenaren en voor particuliere klanten. Meeùs maakt onderdeel uit van de Unirobe Meeùs Groep (UMG). De focus van UMG ligt op drie merken. Naast Meeùs zijn dat Kröller en IAK. UMG is onderdeel van Aegon Nederland NV.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: