Meeùs zichtbaar aanwezig op Automotive-beurs

Geplaatst op : 22 oktober 2014

Meeùs Roosendaal was goed vertegenwoordigd op de Automotive-beurs van onze relatie AOC, een professionele en erkende groothandel in automaterialen, banden, gereedschappen en werkplaatsinrichting.

AOC beursHet bedrijf heeft vestigingen in Goes en Vlissingen en is een bekende naam in de regio. Naar de beurs kwamen ruim 1.000 bezoekers. Meeùs was een van de 26 toeleveranciers en viel hier goed op.

Burton als blikvanger
De stand was ingericht met een op maat gemaakte beurswand en als blikvanger de Meeùs Burton car. Er liepen uiteraard veel autoliefhebbers rond, dus we hebben hier veel positieve reacties op gehad. Het vormde bovendien een makkelijke aanleiding voor een gesprek met de bezoekers.

Prijsvraag
Veel mensen deden mee aan onze prijsvraag: Wat is het gewicht van de Burton? Juiste antwoord: (slechts) 480 kg. De deelnemers met het juiste antwoord maakten kans op een iPad Air. De winnaar is Dominic Schmitz van Autobedrijf Schmitz uit Middelburg. Marcel Dekkers heeft de prijs kort na de beurs uitgereikt aan de heer Schmitz.

AOC beurs prijswinnaarsOp de kaart in de regio
Marcel Dekkers: "In de gezellige entourage van de beurs van AOC zijn we in contact gekomen met veel van onze relaties en prospects binnen de automotive. Daarnaast was onze deelname aan de beurs een bevestiging van de prettige samenwerking tussen AOC en Meeùs."

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: