Adviseur Reggy Soeters over: "Autoschade wel of niet claimen"

Geplaatst op : 5 september 2014

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u autoschade krijgt. In de meeste gevallen zal u, zeker bij grote schade, aanspraak maken op uw autoverzekering. Echter bij kleine schade kan het verstandig zijn eens na te rekenen of het niet voordeliger is de reparatie zelf te betalen.

AutoschadeHoe zit het precies met uw premie na schade?
De consumentenbond heeft in november 2012 een item geschreven waarin duidelijk wordt dat zelf betalen soms veel voordeliger is. Wanneer u schade rijdt en daarna aanspraak maakt op de verzekering, verliest u een deel van de opgebouwde no-claimkorting. Bij een lichte beschadiging kan het zo zijn dat het verlies van de no-claimkorting op den duur meer kosten met zich meebrengt dan het eenmalig uit eigen zak betalen van de reparatie. Websites zoals Deukweg.nl kunnen u helpen bij het vinden van het voordeligste schadeherstelbedrijf. U weet dan nog niet of wel of niet claimen voordeliger is. (Bron: FTP Communicatie)

Meeùs vergelijkt voor u
Reggy Soeters: "Wij adviseren u om schade altijd aan te geven. Als blijkt dat het voordeliger is om zelf de reparatie betalen zullen wij u dit zeker adviseren. Daarnaast werken wij samen met een pool van schadeherstellers die wij vertrouwen. Bent u klant bij ons, dan is herstel bij een van deze bedrijven voordeliger dan ergens anders. Neem bij schade dus altijd contact op, wij helpen u de juiste keuze te maken."

Interessante links voor u:

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: