Hiep, hiep, hoera MeeùsRunClub bestaat 1 jaar!

Geplaatst op : 5 september 2014

De MeeùsRunClub bestaat 1 jaar en daar zijn we trots op. In dit jaar hebben we samen met jullie ontzettend veel bereikt en het heeft al onze verwachtingen waargemaakt.

MeeùsRunClub bestaat 1 jaar!Met Erben Wennemars als ambassadeur hebben we al 800 leden voor de MeeùsRunClub enthousiast gekregen. Mede dankzij uw inzet hebben we er een fantastisch en sportief jaar van gemaakt.

10.048 kilometers samen gelopen
Ook waren we aanwezig bij 13 loopevenementen waaronder de Tilburg Ten Miles, de Dam tot Damloop en de Singelloop Breda. Samen met jullie hebben we 10.048 kilometers gelopen tijdens deze evenementen. Ter voorbereiding hebben we met 9 Meeùs vestigingen looptrainingen gevolgd.

Betrokken bij de maatschappij
Waar we bijzonder trots op zijn is dat we sponsor zijn geworden van het Jeugdsportfonds. Dit fonds geeft kinderen de kans te sporten bij een sportclub als daar thuis geen geld voor is. Sporten is belangrijk: goed voor lichaam en geest, daarom is MeeùsRunClub opgericht en datzelfde willen we de kinderen van het Jeugdsportfonds bieden. Gezond en evenwichtig leven.

Bedankt voor alle inzet en op naar de 20.000 kilometer!

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: