Nieuw: online naverrekening invullen

Geplaatst op : 9 september 2014

Heeft u een Bouwend Nederland B&U Constructie- en/of Aansprakelijkheidsverzekering? Of het Bouwend Nederland Infrapakket? Dan kunt u vanaf nu online uw gegevens invullen voor de jaarlijkse naverrekening. Heel makkelijk via onze website.

naverrekeningMakkelijk en snel
Ieder jaar sturen wij u een brief met het verzoek uw omzetgegevens over het afgelopen jaar aan ons door te geven. Deze gegevens hebben wij nodig voor de berekening van uw definitieve premie van uw Bouwend Nederland-verzekeringen.

Heeft u de gegevens nog niet aangeleverd?
Dan heeft u op 3 september van ons een gepersonaliseerde e-mail ontvangen. Klik op de link in deze e-mail en u kunt direct uw gegevens online invullen. Na het invullen ontvangt u direct per e-mail een bevestiging van de gegevens die u heeft ingevuld. Vul voor 15 september 2014 uw gegevens in. Dan informeren wij u zo spoedig mogelijk over de definitieve premie over 2013.

U heeft uw omzetgegevens al aangeleverd?
Dan hoeft u niets te doen. U ontvangt volgend jaar een gepersonaliseerde e-mail voor het online invullen van uw gegevens over verzekeringsjaar 2014. Geen gedoe meer met formulieren dus.

Heeft u nog vragen?
Belt u ons gerust: 020 301 86 53. Wij beantwoorden ze graag.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: