“Doorzetten voor de Enschede Marathon. 5 tips om vol te houden” door Marko Koers

Geplaatst op : 13 april 2015

U heeft zich ingeschreven voor de Enschede Marathon. Goed voorbereid, met een trainingsschema, voedingsschema en een dosis motivatie, tot… de dip om de hoek komt kijken. U blijft een paar dagen hangen op de bank: hoe komt u hier weer uit?

Marathon Enschede 2014 - Foto 3Start een blog

Loopt u met de MeeùsRunClub? Gebruik dan ons platform om uw verhaal te delen met anderen. Stuur ons een e-mail met in de titel ‘mijn verhaal’. Wij helpen u het verhaal op papier te zetten en delen uw ervaring met andere leden van de MeeùsRunClub.

Verwen uzelf

Al langer dat mooie hardloophorloge op het oog, een hartslagmeter of misschien wel nieuwe loopschoenen? Beloof uzelf een mooi nieuw item van uw verlanglijstje na 10, 15 of 20 hardlooptrainingen.

Loop eens een ander rondje

Verras uzelf met een ander rondje. Elke dag hetzelfde uitzicht werkt niet altijd motiverend. Ontdek nieuwe delen van uw stad of dorp. Zoek op internet een nieuwe route of vraag het aan andere MeeùsRunClub leden in uw stad of dorp.

Bekijk inspirerende filmpjes

Filmpjes over hardlopen inspireren. Ze gaan over snelheid, doorzettingsvermogen en discipline. Altijd inspirerend en opzwepend als u niet van de bank te trekken bent. Toch langer op de bank? Zet dan de film The Four Minute Mile op – tip van Runner’s World –. De film gaat over Roger Bannister, de eerste man die een Engelse mijl onder de 4 minuten liep.

Geniet van de regen

In de regen lopen geeft niet alleen veel zuurstof, het geeft u een dosis energie van jewelste. Meer kunnen we niet zeggen: gewoon doen!

Meer tips?

Wat is uw ultieme tip om van de bank af te komen? Deel het hieronder met ons en laat een reactie achter.

Marko Koers is 3-voudig Olympisch hardloper en bindt, boeit en beweegt mensen door sport.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: