Exploitatierisico's vaak onderbelicht

Geplaatst op : 28 april 2015

Een CAR-verzekering verandert van karakter op het moment van oplevering. Vanaf dat moment is namelijk veelal alleen nog materiële schade gedekt, waarvan de oorzaak vóór oplevering ligt. Voor de normale eigenaarsrisico's dient de opdrachtgever dan uiteraard zelf de vastgoedverzekering af te sluiten. Voor opdrachtgevers is het interessant als u (als bouwer) verwijst naar onze collega's van Meeùs Vastgoedverzekeringen.

Vastgoed

Meeùs Vastgoedverzekeringen: altijd advies op maat

Hoe voorkomt u schade en conflicten met opdrachtgevers? Bent u verzekerd tegen dit soort schade? Voor dit soort vragen staat Meeùs Vastgoedverzekeringen voor u klaar. Ons vaste team specialisten kent de risico's van het exploiteren van vastgoed en geeft advies op maat.

Unieke kenmerken

Exploitatie van vastgoed gaat om bewust risico’s nemen en kosten beheersen. Of het nu gaat om kantoren, woningen of winkellocaties. De specialisten van Meeùs Vastgoedverzekeringen helpen u graag met risico-advies en verzekeringsoplossingen op maat. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Automatische dekking
    Vergeten een pand te verzekeren? Tot 30 dagen na overdacht en tot €5 miljoen herbouwwaarde hebt u in de meeste gevallen automatisch dekking.
  • 3 jaar huurderving
    Wanneer u door schade langere tijd huurinkomsten misloopt, betekent dit een forse financiële tegenvaller. Hypotheekverstrekkers eisen steeds vaker dat u voor dit risico minimaal 2 jaar verzekerd bent. Bij Meeùs is dit 3 jaar.
  • Hennepkwekerij of andere drugsgerelateerde activiteiten
    Een risico waar vastgoedeigenaren steeds vaker mee te maken krijgen: het illegaal kweken van hennep of de aanwezigheid van een drugslaboratorium. Weinig verzekeraars dekken schade die hieruit voortkomt. Via Meeùs Vastgoedverzekeringen is dit wel mogelijk.

Exploiteert u als bouwer ook zelf voor eigen rekening en risico?

In dat geval biedt de Bouwend Nederland Pakketpolis de beste oplossing, onder meer met het oog op de combinatie met zwaardere risico’s zoals onverkochte woningen dan wel tijdelijke leegstand/slooppanden.

Meer weten over vastgoedverzekeringen?

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van onze specialisten voor uw bedrijf? Bel 020 301 86 53 of vul het contactformulier in.
Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: