Simon Heykoop: "MeeùsRunClub is meer dan alleen hardlopen"

Geplaatst op : 15 april 2015
De MeeùsRunClub is meer dan alleen hardlopen. Samen met onze relaties willen we verantwoord omgaan met risico’s. Gezond en bewust leven en werken draagt bij aan onze filosofie.

Rotterdam Marathon

Rotterdam Marathon 2015

Ook doelen stellen hoort bij hardlopen. Naast onze persoonlijke doelen hebben we met de deelname aan de Rotterdam Business Estafette, onderdeel van de Rotterdam Marathon 2015, gekozen voor een maatschappelijk doel: Stichting DaDa. Deze stichting zet zich in voor de zieke kinderen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben.

Herhaald succes

In 2014 was onze deelname al een groot succes. In de MeeùsRunClub lounge vlakbij de start, vonden lopers en relaties elkaar tijdens een gezellig netwerkmoment. Tijdens deze editie was al een recordbedrag bijeengebracht voor Stichting DaDa: € 72.000,-. Samen met Run For Value hebben wij na dit daverende succes in 2014 besloten om ook voor de editie 2015 samen te werken en het record van 2014 te verbreken. En dat is gelukt.

De voorzitter van de RvB van het Sint Franciscus Ziekenhuis kreeg na de marathon van afgelopen zondag (12 april) een cheque overhandigd van € 80.000,-. Een enorm bedrag dat door alle lopers en sponsoren bijeen is gebracht voor de verbetering van de kinderafdeling van dit ziekenhuis.

MeeùsRunClub loopclinic

Om ervoor te zorgen dat de deelnemers goed van start konden gaan, organiseerde de MeeùsRunClub vier weken voor het evenement een loopclinic. Marko Koers, Nederlands Recordhouder 1.000 meter en loopcoach, gaf voorlichting over voeding en oefeningen. Na de presentie werden de oefeningen en tips van Marko op de atletiekbaan van PAC Rotterdam in de praktijk gebracht. De deelnemers waren na afloop zeer enthousiast over de variatie in de training. Met deze nieuwe inzichten werden in de laatste weken voor de Rotterdam Marathon de trainingsdoelen bijgesteld.

Wie rent de Rotterdam Marathon?

De officiële start was afgelopen zondag (12 april) om 10 uur. Al vroeg werden de deelnemers ontvangen door de ambassadeur van de MeeùsRunClub: Erben Wennemars. De ruim 200 deelnemers kregen een shirt, startnummer en lunchpakket. Het weer zat mee en in een zonnig en gezellig Rotterdam werden de deelnemers door MeeùsRunClub-gastvrouwen begeleid naar de start aan de Coolsingel en naar de drie wisselpunten.

Even voor tienen klonk 'You never Walk Alone' van Lee Towers uit de kelen van tienduizenden lopers. Dit megakoor zorgt voor een kippenvel moment. Vervolgens klonk het kanonschot als teken van de start en daar gingen we. Iedereen met zijn persoonlijke doel: de Business Estafette, de Duo Marathon, de halve Marathon of de Marathon.

Doelen gehaald

Het eerste MeeùsRunClub Business Estafetteteam finishte binnen 2.36 uur en behaalde daarmee de 3e plaats in het Business Estafetteklassement. Ook de andere deelnemers waren tevreden over het verloop van de wedstrijd en het enorm enthousiaste publiek.Na de sportieve prestaties werd op het zonnige terras van Restaurant Chung onder het genot van heerlijke hapjes uitgebreid genetwerkt door de lopers en sponsoren.

MeeùsRunClub

Alle MeeùsRunClub-leden werden ook deze dag weer volledig verrast door de professionele organisatie van ons MeeùsRunClub-team. Alles was perfect geregeld: het parkeren, het vervoer en natuurlijk de ontvangst in de lounge en de wedstrijd. Bekijk hier de sfeerimpressie van deze dag.

De verwachtingen werden overtroffen en het team van Meeùs Rotterdam kijkt terug op een geslaagde, zakelijke netwerkdag.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: