Gunstige premies Bouwend Nederland Zorgverzekering 2016!

Geplaatst op : 4 december 2015

Is uw bedrijf lid van Bouwend Nederland? Dan kunnen u en uw collega's profiteren van een uitstekende zorgverzekering. De zorgverzekering kent ruime vergoedingen, specifiek voor werknemers in de bouw- en infrasector. Zeker de moeite waard om een vergelijking te maken met uw huidige verzekering dus!

Gunstige premies Bouwend Nederland Zorgverzekering 2016

Voordelige premie, extra ruime vergoedingen

Door de hoge kortingen is de premie van de Bouwend Nederland Zorgverzekering zeer voordelig in vergelijking met een standaard zorgverzekering:

  • 10% korting op de basisverzekering.
  • 15% korting op alle aanvullende verzekeringen.
  • 15% korting op tandartsverzekeringen.
  • Extra vergoedingen specifiek voor leden van Bouwend Nederland bij zowel Zilveren Kruis als Avéro Achmea.
  • Vanuit de Bouw-CAO heeft u bovendien recht op 12,50 euro vergoeding per maand indien u een aanvullende dekking heeft afgesloten die samen met de basisverzekering ten minste dekking geeft voor de kosten van fysiotherapie, ergotherapie en psychologische zorg. Deze dekking is er al vanaf 3,50 euro per maand.

Vergelijking maken met uw huidige verzekering?

Dat kan heel makkelijk via de handige Zorgvergelijker. Met deze online tool vergelijkt u heel makkelijk de prijs en vergoedingen van uw huidige verzekering met die van de Bouwend Nederland Zorgverzekering. De Zorgvergelijker laat u zien te zien welke keuze het beste past bij uw voorkeuren.

Ook profiteren van dit voordeel?

Maakt u nog geen gebruik van de Bouwend Nederland Zorgverzekering? Laat uw collega's ook profiteren van dit voordelige aanbod en profiteer zelf ook! Meer weten? Bel dan naar Meeùs Bouw & Infra, telefoonnummer 020 301 86 75.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: