Bereid u voor op de Enschede marathon

Geplaatst op : 24 maart 2015

Ga goed voorbereid de marathon in. Om de kilometers in de benen te krijgen, is trainen een goed idee. Neem de week voor de marathon wel een beetje rust om het maximale te bereiken op de dag dat het er écht om gaat.

Marathon Enschede 2014 - Foto 4Hebt u zich al ingeschreven voor de Enschede Marathon en wilt u de omgeving van Enschede verkennen? Wij zetten twee willekeurige hardloopevenementen voor u op rij:

3landenlooplosser
Voorbereiden in de natuur. Atletiekvereniging Iphitos Losser organiseert zondag 29 maart de 3LandenLoopLosser. Met 5, 10, 15 of 25 kilometer in de benen, bent u mooi opgewarmd voor het echte werk op 19 april.

Landalloop
Zaterdag 28 maart start en finisht de Landalloop op “De Hellendoornse Berg”. Van daar uit loopt u de eerste kilometers door het park. Daarna loopt het parcours langs de rand van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Mooie bospaden en kleine klimmetjes kenmerken deze route. Bereid u voor met 5, 10 of 15 kilometer.

Succes met deze tips! En tot ziens op 19 april: Enschede Marathon

Kent u een loopevenement dat u absoluut aanraadt ter voorbereiding op de Enschede Marathon? Laat het ons weten met een reactie onder dit bericht.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: