Bereid u voor op de Rotterdam marathon

Geplaatst op : 25 maart 2015

Ga goed voorbereid de marathon in. Om de kilometers in de benen te krijgen, is trainen een goed idee. Neem de week voor de marathon wel een beetje rust om het maximale te bereiken op de dag dat het er écht om gaat.

Business Marathon Rotterdam 2014De omgeving van Rotterdam verkennen? Wij zetten een paar willekeurige hardloopevenementen voor u op een rij:

Paascross Zwijndrecht
Op 4 april kunt u in Zwijndrecht trainen tijdens de Paascross Hooge Nesse. Loop mee voor het goede doel op de 3,3 of 6,6 kilometer. Inschrijven kan tot 13.45 uur bij Ara hotel te Zwijndrecht.

Paasloop Pijnacker
Op maandag 6 april kunt u meedoen aan de Paasloop. De loop begint om 10:15 in Pijnacker. U kunt zich inschrijven voor de 4,8 – 8 en 16 kilometer.

Kuiprun
Nog een laatste warming-up? Op 6 april kunt u ook lopen voor het goede doel tijdens de Kuiprun. Dit is een funrun op, door en rond stadion de Kuip. U kunt kiezen voor de 5 of 10 kilometer.

Succes met deze tips! En tot ziens op 12 april: Rotterdam Marathon

Kent u een loopevenement dat u absoluut aanraadt ter voorbereiding op de Rotterdam Marathon? Laat het ons weten met een reactie onder dit bericht.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: