Carglass Actie

Geplaatst op : 13 maart 2015

Hebt u een sterretje of barst in uw ruit en loopt uw autoverzekering via Meeùs? Dat komt dan goed uit! Vervang of repareer uw ruit voor 31 maart 2015 bij Carglass en krijg gratis ruitenwissers van Bosch. Zo gaat u met het mooie weer veilig de weg op. Dat is een mooi voor(r)uitzicht! Om deze gedachte kracht bij te zetten, krijgt u tips om veilig en goed op weg te gaan.

Onze Tips:

  • Ga voorzichtig om met een koude motor. Een koude motor verbruikt twee keer zoveel benzine als een warme motor en slijt sneller. Rijd het eerste kwartier extra kalm.
  • Zorg voor een zonnebril (op sterkte) en handige hulpmiddelen bij pech of ongeval. Denk hierbij aan een EHBO set, brandblusser en een veiligheidsvest.
  • Staat u langer dan 1 minuut stil? Zet dan de motor uit. Dit bespaart brandstof.
  • Controleer uw banden. Versleten banden hebben minder diepe profielgroeven. Hierdoor wordt er minder water afgevoerd. Hetzelfde geldt voor (te) smalle groeven. Beide vergroten de kans op aquaplaning. De aanbevolen diepte is 3 mm bij zomerbanden en 4 mm bij winterbanden.
  • Controleer eens in de twee maanden uw bandenspanning. Hierdoor heeft u meer grip op de weg, een kortere remweg en een kleinere slipkans. En u verbruikt ook nog eens minder brandstof! Tips voor het controleren van uw bandenspanning vindt u hier.

PS: Neem uw groene kaart mee naar Carglass. Dan weet Carglass dat u via Meeùs komt.

Maak een afspraak


Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: