MeeùsrunClub blog Monique Blok; het 1000ste MeeùsRunClub lid!

Geplaatst op : 19 mei 2015

Monique Blok is een zakelijke klant van Meeùs: "Een paar weken geleden schreef ik me in bij de MeeùsRunClub.  En ik bleek het 1000ste lid te zijn! Ik dacht eerst nog even dat het een grap was maar het bleek te kloppen. Een goed begin!"

Vestingloop Den Bosch

“Mijn loopmaatje Marloes en ik schreven ons in voor de 10 km bij de Vestingloop in Den Bosch. Een afstand die we eigenlijk nooit lopen. Als we al aan een loop meedoen zien we meer uitdaging in een langere afstand. Maar volgens Marloes werd het warm en dan is 10 km meer dan genoeg. Om onszelf toch uit te dagen besloten we iets harder te lopen dan normaal. Nu moet ik bekennen dat ik geen snelle loper ben, dus stel je van deze snelheid niet te veel voor. Ik wil op de eerste plaats lekker lopen, als er een leuke tijd uitkomt is dat mooi meegenomen. We gingen voor een tijd rond de 55 minuten.”

Hardlooppakket uit handen van Erben Wennemars en Jeroen Hertog

“We vertrokken redelijk ontspannen richting Den Bosch die zondagochtend. Het was inderdaad warm. Ons voornemen van 55 minuten werd met een lach opgerekt naar finishen binnen het uur. De Meeùs Lounge was zo gevonden en lag op een toplocatie. Ik had nog even een foto moment met Erben en Jeroen vanwege mijn 1000ste lidmaatschap en ontving een tas vol sportkleding. Hartelijk dank daarvoor! We dronken en plasten nog maar eens en liepen relaxed richting het startvak. Daar zagen we al snel "de haas" voor 55 minuten. We besloten toch om te proberen deze te volgen.”

De 10 kilometer

“Ik ben een "slow starter" en loop de eerste kilometers altijd rustig. Marloes had beter in de gaten dat het maar 10 km was en zette het tempo meteen wat hoger in. Ik had moeite om haar bij te houden.  Ik denk dat ik al last van mijn leeftijd begin te krijgen…. Gelukkig kwam ik rond de 5 km een beetje in mijn tempo en liepen we weer lekker samen op. Maar waar was onze loopgids gebleven? Een heel stuk verder zagen we nog net het vlaggetje. Het was warm en hoewel we op onze trainingen altijd iets te vertellen hebben, bleef het vandaag stil. Verder dan "wat is het warm" kwamen we niet. We gooiden wat water in onze nek en zochten de kilometer borden om te zien hoe ver het nog was. We waren blij toen we weer in het centrum aankwamen en hadden zelfs nog de puf om de laatste 100 meter extra aan te zetten. Een medeloper zei ons dat we rond de 54 minuten hadden gelopen. Ongelovig keken we elkaar aan. Zou dat echt waar zijn?”

Resultaat

“Toen we na stonden te genieten in de Meeùs Lounge kon ik het niet laten om de eindtijd op te zoeken. 53,36 minuten! We waren hartstikke trots. Vond ik lekker lopen niet veel belangrijker? Nou, op dat moment even niet! Het was een heerlijke dag en ik ga zeker nog vaker meelopen met de MeeùsRunClub!”


Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: