Looptrainingen onder leiding van Marko Koers

Geplaatst op : 1 mei 2015

In aanloop naar een aantal evenementen verzorgt ex-Olympisch 800-meterloper Marko Koers speciaal voor de leden van de MeeùsRunClub looptrainingen. De looptrainingen zijn tweewekelijks bij meerdere Meeùs-kantoren. Marko geeft bij elke kick-off van deze trainingen een presentatie met handige tips, gevolgd door een techniektraining. De kick-off sluiten we af met een sportieve maaltijd. Een gediplomeerd trainer uit het team van Marko verzorgt hierna de tweewekelijkse training tot aan het evenement. Met deze trainingen werken we met elkaar op een gezonde en verantwoorde manier naar een doel toe. Zoals een 5 km, 10 km of halve marathon bij een lokaal evenement.

Marko Koers

Rotterdam heeft als eerste de kick-off met Marko Koers gehad. Simon Heijkoop van Meeùs Rotterdam: "De deelnemers waren na afloop zeer enthousiast over de variatie in de training. Met deze nieuwe inzichten stelden veel lopers in de laatste weken voor de Rotterdam Marathon de trainingsdoelen bij".

Binnenkort starten de kick-offs vanaf de kantoren Groningen en Breda. Uiteraard volgen er meerdere trainingen door het hele land, altijd onder leiding van gediplomeerde trainers uit het team van Koers of Run2Day. Wil je ook meedoen? Neem contact op met jouw accountmanager of check de website.

Erben Wennemars loopt ook mee

Onze ambassadeur Erben Wennemars maakt binnenkort weer zijn opwachting als gastheer van de MeeùsRunClub-events. Natuurlijk loopt de ex-profschaatser zelf ook mee. Je kunt Erben verwachten bij:
 Evenement
 Datum
 Locatie
 Vestingloop  17 mei
 Den Bosch
 Marathon van Amersfoort
 7 juni
 Amersfoort
 Tilburg Ten Miles
 6 september
 Tilburg
 Bredase Singelloop
 4 oktober
 Breda
Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: