"Waarom maakt de Meeùs Schade Service gebruik van een beperkt aantal schadeherstellers?" Door adviseur Laura van de Vliert

Geplaatst op : 28 mei 2015

Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Het antwoord is simpel: doordat we reparaties uit laten voeren door geselecteerde, hoogwaardige schadeherstelbedrijven garanderen we de kwaliteit en houden we de kosten beheersbaar. Adviseur Laura van de Vliert: "Doordat we duidelijke afspraken maken met geselecteerde herstellers en op de kosten letten, is er bijna nooit een eigen risico als u een schade heeft aan uw auto. Er is altijd een Meeùs Schade Service hersteller bij u in de buurt."

autopechZijn er nog meer voordelen?

"Jazeker. Niet alleen is er geen eigen risico bij verreweg de meeste reparaties, we kunnen zo ook extra service bieden. De rekening gaat direct naar ons. Door deze snelle afhandeling garanderen we een snelle service. Er is een gratis haal- en brengservice en er staat gratis vervangend vervoer voor u klaar. Uw auto wordt ook van binnen en van buiten gewassen na de reparatie. Er ligt ook een attentie voor u klaar in uw auto. Daarnaast krijgt u een garantie op de reparatie van vier jaar."

Hoe worden de aangesloten schade herstelbedrijven geselecteerd?

"Vanzelfsprekend moet het herstelbedrijf een Focwa garantie van vier jaar bieden op elke reparatie. Ze moeten bij de reparatie gebruik maken van gecertificeerde OEM onderdelen. Dat wil zeggen dat de onderdelen afkomstig zijn van de oorspronkelijke merkleverancier. Zo weet u dat uw auto wordt gerepareerd met dezelfde onderdelen die de merkgarage zelf zou gebruiken. Daardoor vervalt de fabrieksgarantie op de herstelde auto’s niet. De kwaliteit van de door ons geselecteerde schadeherstellers wordt gecontroleerd door een onafhankelijke organisatie. De Meeùs Schade Service is standaard inbegrepen in de online autoverzekering van Meeùs, net zoals de Pechhulp."

Pechhulp

De Pechhulp is in alle groene kaart landen geldig. "Grofweg gezegd; Europa en de landen rond de Middellandse Zee. Dus ook in uw eigen woonplaats. Deze pechhulp geldt ook voor een aangekoppelde aanhangwagen of caravan. Met één alarmnummer bent u zowel bij schade als pech verzekerd van goede, snelle hulp. Dat is waar we naar streven met onze autoverzekering: rijden zonder zorgen."

Interessante links voor u:

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: