Extra aflossen op uw hypotheek?

Geplaatst op : 29 oktober 2015

Dat kan interessant zijn. Zorg er wel voor dat u dit op tijd doet, zodat uw geldverstrekker de extra aflossing nog dit jaar kan verwerken. Bij de meeste geldverstrekkers kunt u jaarlijks tot 10% van de oorspronkelijke hoofdsom boetevrij aflossen. In de voorwaarden van uw hypotheek leest u de exacte percentages terug.

Verschil in aanbieders

Heeft u via Meeùs uw hypotheek afgesloten? En denkt u eraan om dit jaar nog een extra aflossing te doen? Dan adviseren wij u om dit zo spoedig mogelijk aan ons te melden.

Er zijn namelijk (grote) verschillen tussen aanbieders. Bij de ene geldverstrekker kunt u tot medio november aflossen, terwijl anderen dit nog toestaan in december. Zij stellen deze deadlines om te kunnen garanderen dat ze alles op tijd kunnen afhandelen. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij u aan niet te lang te wachten met het doen van een extra aflossing.

Aflossen interessant voor u?

Als u wilt weten of een extra aflossing voor u gunstig is, neem dan contact met ons op. Dit is namelijk van meerdere factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld de hoogte van uw hypotheekrente, uw hypotheekvorm en de hoogte van uw spaargeld. Wij helpen u graag.

U wilt extra aflossen?

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseurs of bel: 076 531 33 93.

Maak een afspraak


Interessante links voor u:

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: