Erben Wennemars wint Majoor Bosshardt Prijs

Geplaatst op : 18 september 2015

Erben Wennemars heeft dit jaar de Majoor Bosshardt Prijs in ontvangst genomen. De prijs heeft hij te danken aan zijn inzet voor het Jeugdsportfonds. Oud-schaatser Erben Wennemars is ambassadeur van de MeeùsRunClub. Wij willen Erben van harte feliciteren met deze bijzondere prijs.

Erben Wennemars wint Majoor Bosshardt prijsJeugdsportfonds

Erben Wennemars is ambassadeur van het Jeugdsportfonds, dat zich inzet voor kinderen voor wie sporten onbetaalbaar is. In Nederland leeft 1 op de 9 kinderen in armoede. De ouders hebben geen geld voor sportactiviteiten. Deze kinderen krijgen hulp van het Jeugdsportfonds. Meeùs is partner van het Jeugdsportfonds. De MeeùsRunClub is opgestart met Erben Wennemars als enthousiast ambassadeur. Met de MeeùsRunClub bieden we onze zakelijke relaties een exclusieve topervaring met volledig verzorgd VIP-arrangement, trainingen en nog veel meer! Gezond, bewust leven en werken heeft een directe link met onze business. Samen vinden wij het belangrijk dat alle kinderen in Nederland kunnen sporten.

Een bijzondere prijs

De prijs is uitgereikt op zaterdag 12 september tijdens het Kunst & Theater Gala van het Leger des Heils in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De Majoor Bosshardt Prijs is in het leven geroepen om het werk van Majoor Bosshardt te blijven gedenken. Zij blijft een voorbeeld van onbaatzuchtigheid door haar liefde voor mensen en betrokkenheid bij de samenleving.

Wilt u ook graag kinderen de kans bieden om ze te laten sporten? Onze zakelijke relaties kunnen zich kosteloos inschrijven voor de MeeùsRunClub. Op verschillende manier kunt u vervolgens een steentje bijdragen.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: