95 VIP MeeùsRunClub lopers bij de Tilburg Ten Miles

Geplaatst op : 15 september 2015
Voor de derde keer was de Meeùsrunclub op 6 september jl. bij de Tilburg Ten Miles. Tijdens dit evenement verzamelden ongeveer 10.000 lopers en 28.000 bezoekers zich in de stad. 
MeeusRunClub Tilburg Ten Miles

Pensioenadviseur Hans Oomen: "Dit is één van de grootste en gezelligste hardloopevenementen van Nederland. Meeùs was als sponsor niet te missen in het straatbeeld. Meeùs vestiging Tilburg was de gastheer voor zakelijke relaties. We stonden met een mobiele truck op een centrale plek dicht bij de finish. Meeùs ontzorgt haar zakelijke relaties en collega’s door alles te regelen. Een startbewijs, een mooi hardloopshirt, en genoeg te eten en te drinken. Een waar VIP-gevoel!"

MeeùsRunClub

"We merken dat veel accountmanagers de MeeùsRunClub onder de aandacht brengen. In de afgelopen jaren is het animo flink toegenomen! We ontvangen veel klanten van diverse klantenteams. Meeùs was goed vertegenwoordigd met 95 gasten waaronder ook een aantal collega’s. Zelfs Erna Euverink, een collega uit Groningen, deed dit jaar mee."

Erben Wennemars

"Ton Kleintjes ontving de zakelijke klanten. Erben Wennemars vulde de introductie aan met tips over hardlopen en zijn motivatie om het Jeugdsportfonds te steunen. Er was natuurlijk ook ruimschoots gelegenheid om contacten aan het halen tijdens dit informele samenzijn. Na het lopen genoten we nog even na, onder het genot van een hapje en drankje. Daarna keerden deelnemers aan dit prachtige evenement moe maar voldaan huiswaarts." De MeeùsRunClub biedt zakelijke relaties van Meeùs startbewijzen, trainingen, een VIP-arrangement en nog veel meer. Schrijf u hier in voor de MeeùsRunClub. 

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: