Lagere premies overlijdensrisicoverzekering

Geplaatst op : 15 april 2016
Lagere premies overlijdensrisicoverzekering

Geldt dit ook voor mij?

De afgelopen jaren zijn de premies voor overlijdensrisicoverzekeringen sterk gedaald. Dit komt onder meer door de stijgende levensverwachting en de concurrentie op de verzekeringsmarkt. Hierdoor kan het zijn dat u op dit moment voor uw huidige overlijdensrisicoverzekering te veel betaalt.

Wat zijn de mogelijkheden?

Als u al een overlijdensrisicoverzekering heeft, kunt u in de meeste gevallen overstappen naar een andere aanbieder. U heeft namelijk het recht om uw huidige verzekering eenzijdig op te zeggen. Onze adviseurs kunnen u informeren of overstappen in uw geval zinvol en mogelijk is. Er zouden in uw situatie namelijk medische gronden kunnen zijn om niet over te stappen.

Wat kan Meeùs voor u betekenen?

Wij kunnen snel en gemakkelijk een marktvergelijking voor u maken. Hierdoor bent u verzekerd van scherpe premies van prominente verzekeraars in de markt. Uiteraard begeleiden wij ook het aanvraagtraject voor u. Voor onze bemiddeling en marktvergelijking rekenen wij eenmalig € 250,-. Dit bedrag betaalt u alleen als u daadwerkelijk uw verzekering laat oversluiten. Indien blijkt dat u niet voordeliger uit bent en u houdt uw huidige verzekering, dan betaalt u niets.

Wat kunt u doen?

Neemt u gerust contact op met onze adviseurs, zij vertellen u welke mogelijkheden er zijn. Zij zijn bereikbaar op 071 568 56 66 en via leven.particulier@meeus.com. Bent u nog geen klant bij Meeùs? Houdt u dan uw polisblad bij de hand.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: