Meeus.com gebruiksvriendelijk voor smartphone en tablet

Geplaatst op : 26 april 2016
Meeus.com gebruiksvriendelijk voor smartphone en tablet

Thuis maken we het ons graag gemakkelijk. Online zaken regelen we steeds vaker vanaf de bank. Comfortabel en praktisch tegelijkertijd, want tegenwoordig is bankieren of een schade melden via een smartphone of tablet zo gepiept.  Dankzij ons nieuwe responsive design vind je nu ook eenvoudig wat je zoekt. Vanaf de bank, maar ook op de vluchtstrook en in je vakantiehuisje.

Responsive design

De variatie aan apparaten en schermen die we dagelijks gebruiken om een website te bekijken wordt steeds groter. Een responsive design zorgt ervoor dat de indeling van een website aangepast wordt aan de resolutie (formaat) en oriëntatie (horizontaal of verticaal) van ieder scherm. Lees je dit artikel op een iPhone of Samsung telefoon? Bekijk hierna dan eens onze homepage. Deze ziet er in ons responsive design op je telefoon (klein scherm) vele malen simplistischer uit dan op een groot scherm van een desktop. Puur voor jouw gebruikersgemak.

Sjoerd van den Brink, functioneel beheerder: "Bij een responsive design gaan we uit van een optimale gebruikerservaring op ieder apparaat, zodat je moeiteloos kunt navigeren. In de huidige tijd is het eigenlijk wel een vereiste dat je website responsive is. De eerste stap is gezet en er zullen er nog vele volgen!"

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Bij Meeùs verbeteren we stap voor stap onze service en dienstverlening. Het vereenvoudigen van de navigatie door onze website is daar een voorbeeld van. Om dit te blijven doen is jouw hulp meer dan welkom. We nodigen je daarom van harte uit je mening over onze website achter te laten in feedback-box hieronder (alleen zichtbaar voor bezoekers op mobiel of tablet). Alvast bedankt!
Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: