Samen sterk op Vrijwilligerswerk Vrijdag

Geplaatst op : 20 april 2016
Samen sterk op Vrijwilligerswerk Vrijdag

"Toen alles op tafel stond, schepten de gasten dankbaar het eten op. Mijn hart smolt, net als de harten van mijn collega's. We fluisterden elkaar toe dat we het hiervoor deden en dat we zoiets echt vaker moesten doen. Wat een dankbaar werk en wat een voldoening gaf dit!" Anissa El-Kaddouri, Meeùs Amsterdam - vrijwilliger bij een Ronald McDonald Huis

Vrijdag 15 april hebben medewerkers van Aegon de handen uit de mouwen gestoken op Vrijwilligerswerk Vrijdag. Als dochterbedrijf hielp Meeùs heel graag mee. In totaal hebben meer dan 600 medewerkers zich ingezet voor het goede doel. Vanuit Meeùs Amsterdam en Alkmaar schoven bijna vijftig vrijwilligers aan. Zij maakten tuinen zomerklaar, knapten balkons op, maakten met bewoners van een verzorgingstehuis een flinke wandeling en kookten een buffet voor 55 gasten uit het Ronald McDonald Huis.

En het bleef niet alleen bij onze collega's, ook onze klanten spanden zich in om een bijdrage te leveren. Zo leverde "De Saladetuin" uit Amsterdam twee heerlijke, grote schalen salade voor het buffet voor het Ronald MacDonald Huis en leverde aannemersbedrijf Bruco en bouwbedrijf Hecon uit Noord-Holland vijf krachten om mee te bouwen aan een werkplaats voor bewoners met autisme van Stichting Joy Living. Al met al een dag waarop we met veel voldoening terugkijken en die voor herhaling vatbaar is!

Bekijk de sfeerimpressie van de dag   

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: