Valentijnsdag: 3 dingen die je regelt als je écht van je bedrijf houdt!

Geplaatst op : 10 februari 2016
Valentijnsdag: 3 dingen die je regelt als je écht van je bedrijf houdt!

Je besteedt er dagelijks aandacht aan, je stopt je hart en ziel erin én je zou er je laatste geld voor investeren … Je bedrijf! 3 dingen op een rij die je regelt als de liefde voor je bedrijf écht serieus is.

1.  Een ontruimingsplan
Is dat echt nodig? Ja. In een ontruimingsplan staat precies beschreven wat er moet gebeuren in geval van nood. Ook neem je hierin de communicatie, plattegronden en verzamelpunten op. Wees duidelijk over wat je van wie verwacht, waar blusvoorzieningen zich bevinden en waar eventuele hulpdiensten opgevangen worden. Het plan klaar? Oefenen maar! Het zal niet voor het eerst zijn dat een geoefend bedrijf erin slaagt iedereen efficiënt, veilig en wel uit het gebouw te krijgen.

2.  Verzorg een training voor kleine blusmiddelen
In vuur en vlam staan voor een liefde is helemaal niets raars, maar je hebt het liever niet voor je bedrijf. Laat al je personeel (dus niet alleen bedrijfshulpverleners) zien hoe zij om moeten gaan met kleine blusmiddelen. In de praktijk blijkt dat maar liefst 40% van de beginnende branden met kleine blusmiddelen kan worden geblust. Kleine moeite en een groot gebaar als het uiteindelijk een behoorlijke ramp kan voorkomen.

3.  Zorg dragen voor je klanten
Liefde is zorgen voor. En liefde voor je klanten betekent zorgen voor kwaliteit en je relaties onderhouden. Controleer je bijvoorbeeld bij de inkoop de halffabricaten, grondstoffen en/of producten? En worden de producten gecontroleerd vóórdat ze bij je klant komen? Zo voorkom je dat klantrelaties stuklopen en je voorkomt ook dat je achterblijft met een flinke schadeclaim. Je investeert natuurlijk al genoeg in je grote liefde!
Lees meer over:
Reactie (1)
anoniempje
op donderdag 25 februari 2016 om 14:19
wat een leuk bericht!
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: