2017: wel of niet eigen risico dragen?

Geplaatst op : 21 maart 2016
2017: wel of niet eigen risico dragen?

Wat gaat u doen per 1 januari 2017?
Voor 1 oktober moet u beslissen: word ik eigen risicodrager voor WGA voor vaste en tijdelijke krachten (moet samen)? Of niet? En wat doe ik met mijn eerste twee jaar verzuimrisico? Ook eigen risico? Of niet? Lees hier waarom u opnieuw moet kiezen.

Opnieuw kiezen

Vanaf 1 januari 2017 is eigen risico dragen voor de WGA altijd een combinatie van het instroomrisico van uw vaste en uw tijdelijke werknemers (WGA vast en WGA flex). Als u nu al eigen risico drager bent, moet u zich opnieuw oriënteren en opnieuw eigen risico dragen wel of niet aanvragen. En daarvoor eventueel een verzekering regelen. En wat is nu het meest verstandig? Uw verzuim en instroom in de WGA speelt daarbij een grote rol. En wat is uw beleid en visie op dit onderwerp? Hoe staat u ervoor ten opzichte van uw branchegenoten? Heeft u uw verzuimbeleid goed op orde? Lastige materie met mogelijk grote financiële gevolgen!

Wij adviseren u

Wij helpen u graag met uw keuzes en met advies. Als u al een WGA ERD polis bij ons heeft afgesloten, hoort u voor de zomer van ons. Als u dit niet heeft, meld u zich dan bij ons. Dan helpen wij u graag bij uw keuzes.

Op onze website vindt u ons vorige artikel over WGA vast/flex, waarin wordt uitgelegd waar het in essentie over gaat.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: