Klantadviseur Melissa zaterdag te zien bij 'Wist Je Dat' op RTL4

Geplaatst op : 13 mei 2016
Klantadviseur Melissa zaterdag te zien bij 'Wist Je Dat?' op RTL4

Aanstaande zaterdag 14 mei om 9:30 uur is onze collega Melissa (klantadviseur) te zien bij het televisieprogramma 'Wist Je Dat?' op RTL4. Haar missie is dat iedereen zorgeloos op vakantie kan. In het programma geeft ze tips, inspiratie en informatie over hoe je zorgeloos kan genieten.

Best wel spannend zo op tv

"Stiekem was ik wel een beetje zenuwachtig. In mijn dagelijkse werk help ik klanten verder met vragen die ze hebben over verzekeringen en risico’s. Door het televisieprogramma kan ik mijn kennis delen aan een grotere groep mensen in één keer. Dat vind ik het allerleukste: kennis delen en daarmee mensen verder helpen!" - Melissa Verweij, klantadviseur.

Ik begrijp dat je zorgeloos wilt genieten

"Zelf ga ik met vakantie om even alle stress achter mij te laten en even nergens aan te denken. Helaas gebeuren er soms toch vervelende dingen op vakantie. Een ongeluk zit in een klein hoekje en als er toch problemen zijn is het fijn dat je kunt terugvallen op je reisverzekering. Maar natuurlijk wil je in de eerste plaats problemen voorkomen en gewoon genieten van je vakantie. In 'Wist Je Dat?' heb ik naast mijn verzekeringskennis ook mijn tips kunnen delen om schade, diefstal of ongevallen te voorkomen."

Wist Je Dat?

Wist je bijvoorbeeld dat 54% van de Nederlandse vakantiegangers daadwerkelijk weleens schade of problemen heeft ondervonden tijdens de vakantie? Zaterdag 14 mei om 9:30 uur is Melissa te zien in het televisieprogramma 'Wist Je Dat?' op RTL4.

Lees meer over:
Reactie (1)
Anoniempje
op vrijdag 13 mei 2016 om 15:33
Leuk!!!
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: