Even voorstellen: MeeùsFitClub-blogger Yuri Beekman

Geplaatst op : 5 april 2017
Yuri Beekman

Bij de overgang van MeeùsRunClub naar MeeùsFitClub hoort natuurlijk ook een nieuwe blogger. Graag stellen we Yuri Beekman (36) aan je voor!

Na een aantal jaren in de ICT-sector te hebben gewerkt, besloot Yuri het roer om te gooien en een eigen onderneming in sport op te zetten. Sindsdien is hij fulltime bezig met sport en mensen 1-op-1 of in groepen fitter maken. Een groot deel van zijn klantenkring bestaat uit ondernemers, zo vertelt hij: "Zo’n tweederde van mijn klanten is ondernemer."

Fysiek en mentaal sterker

"Elke cliënt wil doelen behalen en dat moet binnen de kaders van het haalbare, daar help ik ze graag bij. Er kunnen harde doelstellingen zijn als een triatlon of 200 kilometer fietsen, maar het komt ook voor dat klanten ‘fit for purpose’ moeten zijn. Door te sporten word je fysiek en mentaal sterker, je kan uitdagingen makkelijker en frisser aangaan", vervolgt hij.

Fietsen

Toen hij hoorde dat de MeeùsRunClub de MeeùsFitClub zou worden, was hij meteen enthousiast. Fietsen is één van zijn favoriete sporten: “Ik vind fietsen prachtig. Je ziet veel, het maakt je hoofd leeg en kunt zelf je intensiteitsniveau bepalen. Daarnaast wordt het steeds makkelijker om jezelf te verbeteren met behulp van nieuwe technologieën.

Ideologie

Ook de ideologie van Meeùs spreekt hem aan. Net als Meeùs is Yuri altijd bezig om mensen verder te helpen: “Eigenlijk alles wat om sport draait, vind ik leuk. Een beginner in krachttraining leren hoe je een squat uitvoert  tot een triatleet coachen om zijn tijd te verbeteren: het is allemaal geweldig. Ik help graag mensen om hun doelstellingen te behalen”, vertelt Yuri.

Lees meer over: