Naverrekening Bouwend Nederland CAR en AVB

Geplaatst op : 7 april 2017
Naverrekening

Heeft u een Bouwend Nederland B&U Constructie- en/of Aansprakelijkheidsverzekering? Dan kunt u online uw gegevens invullen voor de naverrekening over het jaar 2016. U ontvangt binnenkort een e-mail van ons met een link naar het invulformulier. Wacht niet te lang en stuur uw direct gegevens in.

Makkelijk en snel

Voor de berekening van uw definitieve premie van uw Bouwend Nederland CAR- en AVB- verzekeringen hebben wij uw omzetgegevens over 2016 nodig. Klik op de link in de e-mail die u van ons ontvangt en vul direct uw gegevens online in. Kunt u de gegevens niet in een keer invullen? Geen probleem. Door op de link in de e-mail te klikken, kunt u verder gaan waar u gebleven bent. Bewaar de e-mail dus goed.

Bericht over uw definitieve premie

Na het versturen van uw gegevens ontvangt u direct per e-mail een bevestiging. Vul voor 30 juni 2017 uw gegevens in. Dan informeren wij u zo spoedig mogelijk over de definitieve premie over 2016.

Heeft u nog vragen?

Neemt dan contact met ons op. We helpen u graag verder. U bereikt ons op telefoonnummer +31(0)88 34 34 530 of per e-mail via bouweninfra@meeus.com.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: