Naverrekening Bouwend Nederland CAR en AVB

Geplaatst op : 7 april 2017
Naverrekening

Heeft u een Bouwend Nederland B&U Constructie- en/of Aansprakelijkheidsverzekering? Dan kunt u binnenkort weer online uw gegevens invullen voor de naverrekening over het jaar 2016. U ontvangt een persoonlijke e-mail van ons met een link naar het invulformulier.

Makkelijk en snel

Voor de berekening van uw definitieve premie van uw Bouwend Nederland CAR- en AVB- verzekeringen hebben wij uw omzetgegevens over 2016 nodig. Klik op de link in de e-mail die u van ons ontvangt en vul direct uw gegevens online in. Kunt u de gegevens niet in een keer invullen? Geen probleem. Door op de link in de e-mail te klikken, kunt u verder gaan waar u gebleven bent. Bewaar de e-mail dus goed.

Bericht over uw definitieve premie

Na het versturen van uw gegevens ontvangt u direct per e-mail een bevestiging. Vul voor 30 juni 2017 uw gegevens in. Dan informeren wij u zo spoedig mogelijk over de definitieve premie over 2016.

Heeft u nog vragen?

Neemt dan contact met ons op. We helpen u graag verder. U bereikt ons op telefoonnummer +31(0)88 34 34 530 of per e-mail via bouweninfra@meeus.com.

Lees meer over:

Deel dit bericht

Delen is niet mogelijk. Wijzig cookie instellingen
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: