Vitaliteit: de formule voor langer doorwerken?

Geplaatst op : 15 februari 2017
Stratenmaker

De druk om te presteren is hoger dan ooit. We moeten harder werken en er wordt meer van ons verlangd. Daarbij moeten we ook langer werken. Op dit moment al minimaal tot ons 67ste. Dat vraagt om fitte en vitale medewerkers. Die ook op lange termijn veranderingen en aanpassingen aankunnen en van waarde zijn en blijven voor uw bedrijf. Maar hoe gaat uw bedrijf om met vitaliteit?

Whitepaper

Vitaliteit lijkt echt een hype te worden. Maar levert vitaliteit écht een bijdrage aan duurzame inzetbaarheid? In ons whitepaper 'Vitaliteit: Hype of bittere noodzaak?' geven we antwoord op deze vraag. Met feitelijk bewijs geven we aan wat het oplevert. De conclusie gaan we alvast verklappen. Vitaliteit is de sleutel naar het voorkomen van arbeidsuitval. Dan hebben we het niet alleen over arbeidsuitval door ziekte, maar ook door leeftijd en belastbaarheid.

Whitepaper downloaden   


Vragen

Wilt u meer weten over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid en wat Meeùs hierin voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met een van onze adviseurs op. Dan bekijken we samen hoe u ervoor zorgt dat uw werknemers langer gezond blijven werken.

Lees meer over:
Reactie (1)
anoniempje
op donderdag 16 februari 2017 om 22:02
Zeer interessant! bedankt voor de volledige whitepaper!
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: