Zorgeloos toeren met een motorverzekering van Meeùs

Geplaatst op : 18 juli 2017
Motor

De zon laat zich de laatste tijd geregeld zien in Nederland en dat betekent dat de 720.000 motorrijders die ons land rijk is er weer steeds vaker op uit trekken. Ook onder dieven is de populariteit van motoren echter gestegen. In het eerste halfjaar van 2017 werden er 807 motoren gestolen, dat is 10,5% meer dan vorig jaar, zo blijkt uit cijfers van de stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVc).

Verzeker uw motor goed

Erop uit trekken met de motor moet een zorgeloze aangelegenheid zijn, waarbij u heerlijk kunt genieten van de natuur en het weer. Meeùs helpt u graag om zorgeloos op pad te gaan met de Meeùs motorverzekering. Met een Beperkt Casco motorverzekering is uw motor verzekerd tegen diefstal, maar ook voor andere voorvallen zoals brand of een aanrijding met een dier. Wanneer u kiest voor een Volledig Casco motorverzekering is daarnaast ook schade die u zelf aan uw motor veroorzaakt meeverzekerd. Dit is schade die bijvoorbeeld ontstaat door botsen, slippen of omslaan. Bovendien zijn met een Volledig Casco verzekering ook uw helm en kleding meeverzekerd tot € 750. Pechhulp is bij een motorverzekering van Meeùs standaard meeverzekerd, welke dekking u ook heeft.

Korting

Er zijn meerdere manieren om korting op de premie van uw motorverzekering te krijgen. Allereerst kunt met uw motor schadevrije jaren opbouwen, waarmee uw korting oploopt tot 75%. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de tweede voertuigregeling, wanneer u al een auto of motor via Meeùs heeft verzekerd. Uw motor krijgt dan dezelfde korting als uw eerste via Meeùs verzekerde voertuig.

Bekijk onze motorverzekering
Lees meer over: