10% korting op fietsbenodigdheden

Geplaatst op : 14 juni 2017

Fietsenwinkel

In april werd naast wandelen ook fietsen toegevoegd aan de MeeùsFitClub. Tijdens Limburgs Mooiste, het eerste fietsevenement van de MeeùsFitClub, bleek hoe groot het enthousiasme hiervoor is. Ruim 120 MeeùsFitClub-leden verkenden het prachtige Limburgs landschap

Voor hen en alle andere fietsers hebben we goed nieuws, want de MeeùsFitClub is een samenwerking aangegaan met fietsenwinkel.nl. In de ongeveer 40 winkels en online kun je voortaan profiteren van 10% korting. Daarnaast heeft fietsenwinkel.nl zo’n 250 servicepartners waar je terecht kunt als er iets mis is met je fiets. Wesley van Welie van fietsenwinkel.nl vertelt over onze nieuwe samenwerking.

“Via House of Sports, een andere partner van de MeeùsFitClub, begreep ik dat fietsen ook werd toegevoegd aan de MeeùsFitClub. Zo is het balletje gaan rollen en zijn de eerste afspraken tot stand gekomen”, aldus Wesley. “Ik denk dat deze samenwerking een win-win situatie is. Wij kunnen zo een mooie nieuwe groep klanten bereiken en MeeùsFitClub-leden kunnen profiteren van 10% korting. Als je een nieuwe fiets koopt, kan die korting dus flink oplopen.”

Via www.fietsenwinkel.nl/meeusfitclub kun je als MeeùsFitClub-lid of als UMG-collega zien op welke items je 10% korting krijgt. Uiteraard kun je hier ook eenvoudig meteen je bestelling plaatsen. Gebruik bij je bestelling in het winkelmandje de code MEEUSFITCLUB10. We hopen op een mooie samenwerking met fietsenwinkel.nl!

Lees meer over: