10% korting op hardloop- en wandelbenodigdheden

Geplaatst op : 27 juni 2017
Hardloopgeest

Wij zijn erg blij om de samenwerking met Hardloop-Geest.nl en Wandel-Geest.nl aan te kondigen. Vanaf nu krijg jij als lid van de MeeùsFitClub in deze webshops 10% korting op alle hardloop- en wandelbenodigdheden. We spraken met Roy van der Geest over onze nieuwe samenwerking.

 “Ik ben zelf al jaren klant van Meeùs en zag in de nieuwsbrief de MeeùsFitClub voorbij komen. Dat klonk interessant, dus ik heb zelf meteen contact opgenomen”, vertelt Roy. Ook wij waren enthousiast over het initiatief van Roy en de samenwerking was dan ook snel beklonken. Op Hardloop-Geest.nl vind je alle hardloopspullen die je maar kunt bedenken: van kleding tot schoenen en hartslagmeters. Wandel-Geest.nl biedt een net zo uitgebreid assortiment voor een wandeltocht. 

“De MeeùsFitClub heeft een mooi aantal leden en voor twee van de drie sporten die de MeeùsFitClub aanbiedt, hebben wij een gespecialiseerde webshop. Een perfecte match dus”, aldus Roy. Ben jij een hardloper of wandelaar en wil je gebruikmaken van de korting? Met de code MEEUS01 krijg je 10% korting op Wandel-Geest.nl. Gebruik hiervoor op Hardloop-Geest.nl de code MEEUS02

 We hopen op een mooie samenwerking met Hardloop-Geest.nl en Wandel-Geest.nl!