KNHS en Meeùs tekenen intentieverklaring voor langdurige samenwerking

Geplaatst op : 22 juni 2017
KNHS en Meeùs tekenen intentieverklaring voor langdurige samenwerking

Vandaag tekenden Rens Plandsoen, algemeen directeur KNHS, en Coen Mom, bestuursvoorzitter van de Unirobe Meeùs Groep, een intentieverklaring voor een langdurige samenwerking tussen beide partijen. Decor van deze ondertekening was het prachtige internationale top paardensport concours CHIO Rotterdam. De KNHS en Meeùs gaan samen verzekeringsproducten ontwikkelen die van toepassing zijn voor de paardensport.

KNHS en Meeùs tekenen intentieverklaring voor langdurige samenwerking

"Paardensport is een van de mooiste sporten van Nederland. Het is stoer en uitdagend. Een echte levensstijl, want je raakt nooit uitgeleerd. Omdat de beoefening van paardensport ook risico's met zich meebrengt willen wij er voor zorgen dat die risico's zo veel mogelijk beperkt worden. Samen met Meeùs gaan we kijken hoe we dit kunnen doen via innovatieve moderne middelen. Met voorlichtingscampagnes, preventie- en verzekeringspakketten speciaal gericht op de paardensport.", aldus Rens Plandsoen.

Coen Mom vult aan: "Als Meeùs zijn wij in staat om echte maatwerk pakketten voor de paardensport community samen te stellen. Wij zijn niet gebonden aan een verzekeraar en kunnen daarom altijd het beste uit de markt aanbieden. Daarnaast is de paardensport binnen Meeùs een geliefde sport, waardoor we er trots op zijn dat we nu samen met de KNHS de paardensporters in Nederland optimaal kunnen gaan bedienen."

Lees meer over: