Unirobe Meeùs Groep verwerft een meerderheidsbelang in Flexis Groep

Geplaatst op : 21 juni 2017

Pensioenen

Het advies rondom arbeidsvoorwaarden en werkgeversrisico’s is voor Meeùs een strategische kernactiviteit. Een goede inrichting van arbeidsvoorwaarden helpt werkgevers bij het fit en inzetbaar houden van werknemers. De deelneming in Flexis Groep biedt de kans om versnelling aan te brengen in onze ambities en meer klanten van topadvies te gaan voorzien.

Onder de naam Meeùs Flexis wordt gestreefd naar een leidende positie in de EB-markt. De vier partners van Flexis Groep gaan mede sturing geven aan het samen realiseren van deze ambitie. Daarvoor verbinden zij zich langdurig aan de samenwerking.

Flexis Groep: EB-adviseur met dominantie op pensioen

Met deze overname bundelen Meeùs en Flexis Groep hun krachten. Flexis biedt al jaren kwalitatief hoogstaande EB-dienstverlening en staat als opinion leader midden in de maatschappelijke pensioendiscussie. Meeùs Flexis kan werkgevers nog beter adviseren over complexe EB-vraagstukken.

"De samenwerking met Flexis Groep stelt ons in staat ons Pensioen-, Zorg- en Inkomensbedrijf naar een volgend niveau te brengen. De kennis, pragmatisme en dienstverleningsconcepten van Flexis Groep zijn voor onze zakelijke klanten een zeer waardevolle toevoeging. Ik verheug mij dan ook enorm op de samenwerking!
Nico Dekker, directeur Meeùs. 

"Deze stap past helemaal in onze strategie van groeiversnelling. Het maakt het mogelijk om onze dienstverleningsconcepten te combineren met de kennis, ervaring en schaalgrootte van Meeùs en daarmee een key player te zijn in de markt van verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Bij ons is het enthousiasme groot om de gezamenlijke ambities vorm te geven.
André Rog, Edwin Schop, Carlo Martina en Arnold van Herk, directeuren Flexis Groep. 

Meeùs en Flexis Groep

Meeùs is gespecialiseerd in de sectoren Bouw & Infra, Gezondheidszorg & Welzijn, Industrie en Handel & Logistiek, Zakelijke dienstverlening, Horeca, Public en Retail.

Flexis Groep ondersteunt al 18 jaar zakelijke klanten en is gespecialiseerd in advies, inkoop, communicatie en beheer van verzekerbare werknemersvoorzieningen zoals pensioen, verzuim- en arbeidsongeschiktheidsregelingen en zorgverzekeringen.
Lees meer over: