MeeùsFitClub-leden doen mee aan 20 van Brussel

Geplaatst op : 30 mei 2017
20 van Brussel

Meestal is het zo dat Meeùs-medewerkers hun klanten uitnodigen om mee te doen aan een hardloopevenement, dit keer was het andersom. Martien van den Brom werd door Chantalle van Bentum van Schréder B.V. uitgenodigd om mee te doen aan de 20 kilometer van Brussel.

“Vorig jaar heb ik Chantalle enthousiast gemaakt voor de MeeùsFitclub. Inmiddels heeft ze via Meeùs al aan diverse hardloopwedstrijden deelgenomen. Schréder B.V. is al jaren een relatie van Meeùs en onderdeel van Schréder Group, welke is gevestigd in België. Zo kon Chantalle aan startbewijzen komen voor Brussel. Het leek haar nu leuk om mij een keer uit te nodigen voor een wedstrijd”, vertelt Martien.

Blessure

Zo reisden ze afgelopen weekend af naar Brussel, al was het nog wel even spannend of hun deelname door kon gaan. Martien: “Ik had tijdens De Vestingloop in Den Bosch een spiertje in mijn kuit verrekt en het was de vraag of ik op tijd zou herstellen. Gelukkig waren de klachten op donderdag verdwenen en konden we afreizen naar Brussel.”

Rustig uitlopen

Voor beiden was het de eerste wedstrijden in het buitenland en meteen op een mooie, aansprekende locatie. Ondanks het warme weer, ging de loop boven verwachting goed: “We hadden maar één doel en dat was rustig uitlopen genieten van de sfeer en omgeving. Vlak voor de wedstrijd viel er een flinke bui waardoor het buiten lekker fris aanvoelde. Om 10:00 gingen we met 30.000 lopers van start. Een imposante mensenmassa om tussen te lopen. Na een prachtige route door de stad kwamen we 2 uur later verrassend fit over de finish”, aldus een enthousiaste Martien.

Nieuwe uitdaging

Hij is alweer op zoek naar de volgende hardloop uitdaging: “Ik heb nog nooit meegedaan aan Tilburg Ten Miles en de Bruggenloop Rotterdam, dus voor die 2 wedstrijden ga ik me zeker inschrijven. Wie weet loopt Chantalle dan weer met Meeùs mee.”

Ren jij net als Martien mee met de MeeùsFitClub?

 Bekijk onze evenementen

Lees meer over: