Patrick van Henten over zijn run tijdens de Hoge Veluwe Loop

Geplaatst op : 9 oktober 2017
Patrick van Henten over zijn run tijdens de Hoge Veluwe Loop
Afgelopen zondag vond de Hoge Veluwe Loop plaats. Duizenden hardlopers genoten van de verschillende landschappen van het park terwijl ze een sportieve prestatie neerzetten. Patrick van Henten, business analist bij PLUS Retail, liep mee met de 15 kilometer trail. Patrick is een relatie van Jakob Smit, die drie jaar geleden de overstap maakte van PLUS naar Sperwer Assurantiën (onderdeel van Meeùs), als adviseur in retail assurantiën. Sindsdien is Patrick klant van Meeùs en loopt hij regelmatig mee met de MeeùsFitClub. Patrick vertelt hoe hij de Hoge Veluwe Loop heeft ervaren.

Afspraak is afspraak

Als business analist bij PLUS maakt Patrick begrotingen van verbouwingen van supermarkten en aankopen van nieuwe locaties. Naast zijn werk is hij fanatiek hardloper. Drie tot vier keer per week trekt hij zijn hardloopschoenen aan. De samenwerking met Jakob zorgt ervoor dat Patrick dit zorgeloos kan doen. Patrick: “Ik heb toch wel wat schades gehad in de jaren dat ik er werk, maar Jakob lost het snel op en ik weet dat ik mij er geen zorgen over hoef te maken. Afspraak is afspraak bij Jakob.”

Gekke trappetjes

“Vorig jaar liep ik ook al mee met de Hoge Veluwe 15 kilometer trail run en dat was goed bevallen. Het is heel afwisselend om in het bos, over gekke trappetjes en over de hei te lopen in een prachtige omgeving. Vorige maand liep ik nog mee met de marathon in Berlijn, maar dit is toch weer iets heel anders dan gewoon over de straat.”

Sociaal aspect

Voor Patrick heeft het mee rennen met de MeeùsFitClub zo zijn voordelen. Patrick: “Het heeft een sociaal aspect, want in de MFC-lounge zie je bekende gezichten van vorige evenementen. Je maakt makkelijk contact, omdat we allemaal dezelfde passie voor hardlopen delen. Ook helpt het dat je even wat kan eten en drinken. Vooral de lasagne was goed!”

Gezellige en relaxte loop

Na de marathon in Berlijn had Patrick niet meer hardgelopen. Met de Hoge Veluwe trail run wilde hij even kijken hoe het ervoor stond met zijn lichaam. “Ik kwam in een groepje terecht die vrij langzaam liep, maar ik vond het niet erg om rustig aan te doen. Ik had ook geen doel voor ogen, want ik deed gewoon mee voor ‘de leuk’ en omdat het zo’n gezellig evenement is. Iedereen is superaardig en let op elkaar. Uiteindelijk ging de run mij vrij makkelijk af en heb ik ervan genoten”, vervolgt Patrick.

Hardloopplannen

Patrick over zijn plannen voor dit jaar: “Ik heb nog een aantal loopjes met de MeeùsFitClub voor de boeg. Volgende maand loop ik mee met de Zevenheuvelenloop en in december de Bruggenloop in Rotterdam.

De MeeùsFitClub wenst Patrick alvast veel succes!

Wil jij ook meelopen met de laatste evenementen van de MeeùsFitClub van 2017? Meld je dan aan!

Bekijk de evenementen
Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: