"De AonFitClub-lounge voelt als een warme huiskamer"

Geplaatst op : 10 januari 2018
Frank van der Leer

Veel mensen starten het nieuwe jaar met een gezondere levensstijl. Jij ook? Top, en nu volhouden! Want bij Aon vinden we het belangrijk dat jij je het hele jaar financieel fit én fysiek fit voelt. Gelukkig denken veel van onze klanten er ook zo over. Bijvoorbeeld Frank van der Leer, bedrijfsleider bij drukkerij RAD in Dordrecht. RAD is klant van de sector Industrie. Frank sloot zich vorig jaar aan bij de AonFitClub. Hij loopt al sinds 2009 hard en heeft verschillende evenementen op zijn to-do list afgewerkt. Van korte afstanden tot marathons. Graag deelt hij zijn ervaringen met jou.

Belangrijk om in beweging te blijven

Vorig jaar werd ik door een medewerkers van Aon uitgenodigd voor de AonFitClub. Ondanks dat het mij een beetje te veel wordt om lange afstanden zoals marathons te rennen, vind ik het belangrijk om in beweging te blijven. De AFC kan mij dat extra steuntje in de rug geven. Daarom ben ik lid geworden. En daar heb ik geen spijt van gekregen!

De eerste ervaring met de AFC

Het eerste evenement waaraan ik deelnam was de Hoge Veluwe Loop. Ik liep de trail van 15 kilometer. Het leuke is dat je door de AFC meedoet aan evenementen waar je nog nooit eerder aan hebt meegedaan. Ik wist niet echt wat ik kon verwachten, maar het was echt een mooie loop met afwisselende natuur.

Het sociale contact geeft een extra dimensie aan een loop

Meelopen met de AFC helpt je ook om makkelijk in contact te komen met mensen. Normaal gesproken ben je toch maar alleen bij zo’n run. En ook al vind ik het nu nog steeds fijn om alleen te rennen, het is wel gezellig om een praatje voor en na de loop te maken met mensen die dezelfde sport beoefenen en een gemeenschappelijk doel hebben. Dat geeft toch een extra dimensie aan een loop.


De AonFitClub-lounge voelt als een warme huiskamer

De AFC-lounge is gewoon luxe. Meestal moet je toch je weg zoeken als je bij zo’n evenement aankomt, bijvoorbeeld naar een plek om je even om te kleden. Maar hier is alles fantastisch geregeld. Je hebt het gevoel alsof je in een warme huiskamer terechtkomt.


Mooi dat ik kan bijdragen aan het Jeugdsportfonds

Wat ik ook erg goed vind is dat de AFC is verbonden aan het Jeugdsportfonds. Ik fotografeer zelf wel eens bij hockeywedstrijden voor jongeren en zag dit fonds voorbijkomen op de shirtjes van scheidsrechters. Bij de Hoge Veluwe Loop werd uitgelegd wat dit doel inhoudt. Ik vind het mooi dat er op deze manier aandacht wordt gevraagd voor kinderen die uit gezinnen komen die geen geld hebben om te sporten.


Geen bruggenloop, maar dit jaar nieuwe kansen

Na het succes van de Hoge Veluwe Loop wilde ik vorig jaar meedoen aan de Bruggenloop in Rotterdam. Helaas werd dit afgelast door de slechte weeromstandigheden. Heel begrijpelijk en vervelend voor de mensen die veel moeite in de organisatie hebben gestoken. Dit jaar ga ik in ieder geval meedoen aan de halve marathon CPC-loop. Dat doe ik samen met mijn kinderen die de 1 kilometer kinderrun lopen. Daarnaast ben ik natuurlijk benieuwd wat het aanbod van de AonFitClub voor dit jaar wordt. Er zitten vast wat leuke evenementen bij waar ik mij voor wil inschrijven en alvast voor kan gaan trainen.

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: