Wat is sanctiewetgeving?
geplaatst op : 15 oktober 2018

Sanctiemaatregelen zijn politieke instrumenten in het buitenlandbeleid en veiligheidsbeleid van de Verenigde Naties, de Europese Unie en Nederland. Het zijn dwingende instrumenten die worden ingezet als reactie op schendingen van onder andere het internationaal recht of de mensenrechten.

Lees het hele bericht
Erben Wennemars: "Het is gewoon elke keer een feestje!"
geplaatst op : 19 juli 2018

Erben Wennemars: 'Het is gewoon elke keer een feestje!'

Onze ambassadeur Erben Wennemars, schaatskampioen én ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, weet onze sporters op de AonFitClub evenementen altijd te enthousiasmeren. Na zijn speech gaan de hardlopers of fietsers met een nieuwe dosis motivatie en doorzettingsvermogen naar de start. En natuurlijk rent of fietst Erben zelf ook lekker mee. Nu de evenementen van het eerste half jaar erop zitten, blikken we samen met Erben terug op de mooie sportieve momenten die we hebben gehad. Ook blikken we alvast vooruit naar de evenementen van het komende half jaar.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Hardlopen in de warmte
geplaatst op : 6 juni 2018

Hardlopen in de warmte

Marko Koers:
"Ik vind het heerlijk als de winter weer voorbij is, de zon volop schijnt en ik mijn korte loopbroek weer uit de kast kan halen. In het begin moet het lichaam nog wennen aan de temperaturen maar na een paar keer trainen in de warmte is je lichaam snel geacclimatiseerd. Toch is het belangrijk om in bij erg warm weer een aantal maatregelen te treffen."

Lees het hele bericht
Lees meer over:
"Met een uitgezette route kom je op de mooiste plekjes"
geplaatst op : 30 mei 2018

Geert Steenmeijer: 'Met een uitgezette route kom je op de mooiste plekjes.'

In het weekend van 25-27 mei bestormden 15.000 wielrenners de glooiende heuvels van Limburgs Mooiste. De hoge temperaturen zorgden ervoor dat de renners een mooie, maar ook zware tocht voor de wielen hadden. Geert Steenmeijer, relatie van Barend van der Wall (managing director AON) reed samen met de AonClub het 127 kilometer traject mee. Geert vertelde ons wat hij zo mooi vindt aan wielrennen én hoe hij Limburgs Mooiste heeft ervaren.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
"De urban trail is een sportieve, toeristische toer"
geplaatst op : 8 mei 2018

'De urban trail is een sportieve, toeristische toer' - Lena Timmers, HR-manager bij Hatenboer Water BV

Met een prachtig lentezonnetje in de rug liepen 4.500 sportievelingen op zondagochtend 6 mei de Rotterdam Urban Trail. De hardlopers liepen door maar liefst 18 bijzondere locaties in Rotterdam, waaronder de Markthal, de Bijenkorf en het Luxor Theater. Voor het eerst was de AonFitClub bij een Urban Trail aanwezig. Een mooie kans om de stad op een unieke manier te verkennen. Geen wedstrijdelement, maar pure beleving. Lena Timmers, HR-manager bij Hatenboer Water BV, liep mee met de AFC. Wat vond zij van deze bijzondere ervaring?

Lees het hele bericht
Lees meer over:
"Met de AonFitClub heb je een comfortabele start en finish"
geplaatst op : 17 april 2018
Erwin Ronge: "Met de AonFitClub heb je een comfortabele start en finish"

Op zaterdag 14 april vond de toerversie van de Amstel Gold Race plaats. Een bekend evenement onder wielerfanaten. Het beklimmen van de eindeloze stroom aan hellingen en heuvels is dan ook een échte uitdaging. Erwin Ronge reed al mee met Limburg Mooiste, maar de Amstel Gold Race reed hij nog nooit. Die uitdaging wilde hij wel eens aangaan. Hij vertelt aan de AonFitClub over zijn ervaringen.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Samen op reis, samen goed verzekerd
geplaatst op : 11 april 2018
Familie

Veel Nederlanders zijn druk bezig met het maken van plannen voor de zomervakantie. Uit de reisquiz die we onlangs aan onze klanten voorlegden, bleek zelfs dat bijna de helft van de mensen hun zomervakantie al helemaal geboekt heeft.Met wie onze klanten op reis gaan is erg divers: samen met hun partner, met partner en kinderen of met vrienden, een broer of zus of ander familielid. Hoe u zichzelf het beste kunt verzekeren, is afhankelijk van de samenstelling van uw reisgezelschap. We leggen graag uit hoe u uw reisgezelschap het beste verzekert.

Lees het hele bericht
Lees meer over:
Fiets mee met wegkapitein Ruud Houtzager!
geplaatst op : 10 april 2018
Ruud Houtzager

Vier jaar geleden bedacht Ruud Houtzager, manager Inkomen & Zorg bij Aon, dat het tijd werd om over te stappen naar een sport die minder blessuregevoelig is dan rugby. Het werd wielrennen. En dat doet hij nog altijd met veel plezier, bij lokale wielergroep De Stampers.

Lees het hele bericht
Lees meer over: