Financieringsaanvraag Eyescan

Bent u geïnteresseerd in een brilvervangende behandeling of een andere oogbehandeling bij Eyescan? Dan kunt u de financiering voor behandelingen vanaf € 2.500 bij ons eenvoudig aanvragen. Vul daarvoor het aanvraagformulier in. Hieronder leest u eerst waarom ons aanvraagformulier zo uitgebreid is, welke eisen wij stellen en wat er gebeurt na het invullen van het formulier.

Wij werken volgens de regels van de VFN (Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland).  Dit houdt in:

  • Dat wij u toetsen of u een negatieve BKR-codering heeft. In dat geval ontvangt u geen financiering.
  • U minimaal € 1.250,- per maand aan inkomen heeft uit dienstverband zonder extra’s of overwerk.
  • U minstens € 2.500,- wilt lenen.
  • U een vast inkomen of minimaal een jaarcontract heeft.
  • U ouder dan 21 jaar bent.

Aan de hand van de door u, naar waarheid, ingevulde gegevens zullen wij u een passend voorstel doen.

Waarom vragen wij zoveel gegevens?
Wij vragen u alleen gegevens die voor de BKR-controle en de aanvraag zelf nodig zijn. Als we al uw gegevens hebben, kunnen we u de beste offerte bieden. We behandelen uw gegevens dan ook volgens de Wet bescherming persoonsgegevens en gebruiken ze alleen voor deze aanvraag.
 
Twee formulieren
Na het invullen van het aanvraagformulier krijgt u een tweede formulier. Dit is het wettelijk verplicht klantprofielformulier. Vul dit formulier gelijk in, dan kunnen wij u sneller helpen en meteen een persoonlijk voorstel doen.
 
Na het invullen
Als u het aanvraagformulier volledig heeft ingevuld? Dan leggen wij uw aanvraag voor aan verschillende maatschappijen. Samen met u zoeken wij naar de meest gunstigste optie en u ontvangt daarna een voorstel op maat. 

Financiering aanvragen