Financieringsaanvraag Vision Ooglaseren

U bent geïnteresseerd in een ooglaserbehandeling of een andere oogbehandeling bij Vision Ooglaseren maar heeft daar momenteel niet de financieel middelen voor. U kunt de financiering voor deze behandeling dan bij  ons (Meeùs) eenvoudig aanvragen. U dient daarvoor het aanvraagformulier volledig in te vullen. Hieronder leest u eerst waarom ons aanvraagformulier zo uitgebreid is en welke eisen we stellen en wat er gebeurt na het invullen van het formulier.
 
Wij werken via de regels van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Dit houdt onder andere in dat:

Wij toetsen:
  • of u een negatieve BKR-codering heeft. In dat geval ontvangt u geen financiering.
  • u minimaal € 1.250,- per maand aan inkomen heeft.
  • u minstens € 2.500,- wilt lenen.
  • u een vast inkomen of minimaal een jaarcontract heeft.
  • u ouder dan 21 jaar bent.

Waarom zoveel gegevens?
Wij vragen u alleen gegevens die voor de BKR-controle en de aanvraag nodig zijn. Als we al uw gegevens hebben, kunnen we u de beste offerte bieden. We behandelen uw gegevens dan ook volgens de Wet bescherming persoonsgegevens en gebruiken ze alleen voor deze aanvraag.
 
Twee formulieren
Na het invullen van het aanvraagformulier krijgt u een tweede formulier. Dit is het wettelijk verplicht klantprofielformulier (u moet dit zelf aanklikken). Vult u dit formulier gelijk in? Dan kunnen wij u nog sneller helpen en meteen een persoonlijk voorstel doen.
 
Na het invullen
Heeft u het aanvraagformulier ingevuld? Dan legt Meeùs uw aanvraag voor aan verschillende maatschappijen. Samen met u zoeken wij naar de meest gunstigste optie en schrijven daarna een voorstel op maat.

Financiering aanvragen