Hypotheekadvies

Lees meer over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen in ons dienstverleningsdocument.

Bel een adviseur

    088 810 81 15

Of maak een afspraak

Hypotheekadvies

Persoonlijk hypotheekadvies

Gaat u voor het eerst samenwonen? Of groter wonen met de kids? Belangrijke momenten in uw leven wilt u graag goed regelen. Dat begrijpen wij. Daarom gaat ons hypotheekadvies verder dan een simpele berekening van uw maandlasten. Wij kijken naar waar u nu staat en luisteren naar uw wensen voor vandaag en morgen. Uw pensioen speelt daarbij een grote rol. En misschien wilt u wel eerder stoppen met werken? Over dit soort financiële beslissingen denken wij nu alvast na, zodat u straks niet voor verrassingen komt te staan.


Een nieuwe woning? Regel uw hypotheek in 5 stappen

Wat kunt u van ons verwachten als u een hypotheek zoekt? Samengevat ziet dit er zo uit:

1.   U wilt een huis kopen en neemt contact met ons op om kennis te maken.
2.   In een eerste gesprek inventariseren we samen uw financiële situatie, wensen en toekomstverwachtingen.
3.   U ontvangt van ons inzage in de financiële gevolgen van uw mogelijke aankoop.
4.   U heeft een woning gevonden die voldoet aan uw wensen.
5.   Wij adviseren u over de financiering van deze woning en helpen u met het regelen van de hypotheek die bij u past. Daarbij nemen wij u veel werk uit handen.

Oversluiten of omzetten

We helpen u niet alleen bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek, maar ook bij het oversluiten of omzetten van uw huidige hypotheek. Dit zorgt er bijvoorbeeld dat u lagere maandlasten krijgt, of dat u meer gaat af lossen. Samen zoeken we naar de hypotheek die het beste bij uw huidige situatie past.


Onafhankelijk en goed geregeld

Wij werken volkomen onafhankelijk. Op basis van uw persoonlijke situatie en wensen helpen wij u met het vinden van een passende hypotheek. Wij bemiddelen tussen vrijwel alle Nederlandse banken en hypotheekverstrekkers, en werken dus voor u. Graag regelen wij alles goed voor uw hypotheek, zodat u straks zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe woning.


Neem contact met mij op