Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Persoonlijk hypotheekadvies

Gaat u voor het eerst samenwonen? Of groter wonen met de kids? Belangrijke momenten in uw leven wilt u graag goed regelen. Dat begrijpen wij. Daarom gaat ons hypotheekadvies verder dan een simpele berekening van uw maandlasten. Wij kijken naar waar u nu staat en luisteren naar uw wensen voor vandaag en morgen. Uw pensioen speelt daarbij een grote rol. En misschien wilt u wel eerder stoppen met werken? Over dit soort financiële beslissingen denken wij nu alvast na, zodat u straks niet voor verrassingen komt te staan.

Regel uw hypotheek in 5 stappen

Wat kunt u van ons verwachten als u een hypotheek zoekt? Samengevat ziet dit er zo uit:

   U wilt een huis kopen en neemt contact met ons op om kennis te maken.
   In een eerste gesprek inventariseren we samen uw financiële situatie, wensen en toekomstverwachtingen
   U ontvangt van ons inzage in de financiële gevolgen van uw mogelijke aankoop.
4    U heeft een woning gevonden die voldoet aan uw wensen.
5   Wij adviseren u over de financiering van deze woning en helpen u met het regelen van de hypotheek die bij u past. Daarbij nemen wij u veel werk uit handen.

Onafhankelijk en goed geregeld

Meeùs werkt volkomen onafhankelijk. Op basis van uw persoonlijke situatie en wensen helpen wij u met het vinden van een passende hypotheek. Wij bemiddelen tussen vrijwel alle Nederlandse banken en hypotheekverstrekkers, en werken dus voor u. Graag regelen wij alles goed voor uw hypotheek, zodat u straks zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe woning.

Neem contact met mij op