Erkend Financieel Adviseur

Erkend Hypotheekadviseur

Erkend Financieel Adviseur

Meeùs is volkomen onafhankelijk en regelt alles rond uw hypotheek graag goed voor u. Vanzelfsprekend zijn onze hypotheekadviseurs erkend door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). De SEH is een initiatief van meerdere hypotheekaanbieders en helpt u bij het vinden van een deskundige adviseur voor een goed hypotheekadvies.

Duidelijk hypotheekadvies

Met een Erkend Financieel Adviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken en onze kennis is altijd up-to-date. Dat betekent dat onze adviseurs alle wettelijke diploma's bezitten, jaarlijks verplichte opleidingen volgen en voldoen aan strenge gedragsregels.

Vooraf duidelijk over de kosten

Aan ons hypotheekadvies en onze bemiddeling zijn kosten verbonden. Als u contact met ons opneemt, ontvangt u nog voor uw eerste kennismakingsgesprek het Dienstverleningsdocument. Dit document geeft heldere informatie over onze dienstverlening, onafhankelijkheid en de kosten. Zo weet u zeker dat u bij ons nooit voor verrassingen komt te staan.

Tevreden klanten

We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Bekijk de beoordelingen van onze klanten op Advieskeuze.nl of laat zelf een review achter.

Erkend Financieel Adviseur