Erkend Financieel Adviseur

Erkend Hypotheekadviseur

Erkend Financieel Adviseur

Wij zijn volkomen onafhankelijk en regelen alles rond uw hypotheek graag goed voor u. Vanzelfsprekend zijn onze hypotheekadviseurs Erkend Financieel Adviseur.


Duidelijk hypotheekadvies

Met een Erkend Financieel Adviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken en onze kennis is altijd up-to-date. Dat betekent dat onze adviseurs alle wettelijke diploma's bezitten, jaarlijks verplichte opleidingen volgen en voldoen aan strenge gedragsregels.


Vooraf duidelijk over de kosten

Aan ons hypotheekadvies en onze bemiddeling zijn kosten verbonden. Als u contact met ons opneemt, ontvangt u nog voor uw eerste kennismakingsgesprek het Dienstverleningsdocument. Dit document geeft heldere informatie over onze dienstverlening, onafhankelijkheid en de kosten. Zo weet u zeker dat u bij ons nooit voor verrassingen komt te staan. De definitieve kosten zijn afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden. Bij het intakegesprek stemmen we dit met u af.


Tevreden klanten

We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Bekijk de beoordelingen van onze klanten op Advieskeuze.nl of laat zelf een review achter.

Erkend Financieel Adviseur