Toegankelijkheid

Wij beperken uw risico's, ook online

Aon verzekert niet alleen risico's, we beperken ze ook. Bijvoorbeeld het risico dat onze site gehackt wordt. De bescherming van privacygevoelige gegevens heeft vanzelfsprekend onze prioriteit. Risicobeheersing is tenslotte ons vak. Bescherming tegen cybercrime is zelfs onze specialiteit.

Daarom controleren we altijd of programma's, besturingssystemen en browsers veilig zijn. Als blijkt dat we de veiligheid via een bepaald programma niet kunnen garanderen, ondersteunen we dat programma niet meer. Dat kan onhandig zijn, maar de veiligheid van uw persoonsgegevens staat voorop.

Internet Explorer 7 is hiervan een voorbeeld. Deze browser maakt gebruik van beveiligingsprotocol SSLv3. Dit beveiligingsprotocol is verouderd en voldoet niet meer aan de meest recente beveiligingseisen. Daarom ondersteunen wij geen browsers meer die gebruik maken van dit protocol. Deze website is dus niet meer toegankelijk via Internet Explorer 7.

Hieronder vind u een lijst van de besturingssystemen en browsers die deze website wel ondersteunt:

Besturingssysteem en browser

  • Windows 8 met minimaal Internet Explorer 10 of de laatste versie van Firefox of Chrome
  • Windows 7 met minimaal Internet Explorer 10 of de laatste versie van Firefox of Chrome
  • Windows Vista met minimaal Internet Explorer 9 of de laatste versie van Firefox of Chrome
  • Apple OS X 10.7 met minimaal Safari 6 of de laatste versie van Firefox of Chrome
  • Linux Ubuntu met laatste versie van Firefox of Chrome

Bezoekt u deze website met Apple OSX 10.6 of lager? Dan adviseren wij u om uw besturingssysteem te updaten naar een nieuwere OSX versie. Als dit niet mogelijk is raden wij u aan om de laatste versie van Chrome of Firefox te gebruiken. 

Bezoekt u deze website met Windows 10 en de Edge browser? Dan adviseren wij u om de laatste versie van Chrome of Firefox te gebruiken. U kunt deze browsers downloaden met de links onderaan deze pagina

Browsers worden regelmatig aangepast door plug-ins of extenties. Meestal zal deze website normaal blijven werken. Maar soms kan een plug-in of extentie de functionaliteit van deze website raken. U kunt dan een andere browser gebruiken.

Besturingssysteem en mobiele browser

  • iOS 7.x, 8.x met Safari 
  • Android 4.x, 5.x met Chrome 

Op een mobiele browser ziet deze website er niet hetzelfde uit als op een pc of een laptop. Meestal zal deze website normaal functioneren. Soms zal een functionaliteit niet werken. Wij adviseren u om in dat geval een browser op een pc of laptop te gebruiken.

Andere besturingssystemen en browsers

Wij raden u één van bovengenoemde combinaties aan. Andere besturingssystemen, browsers of combinaties zorgen ervoor dat bepaalde functionaliteiten niet meer werken. Daarnaast kunnen wij de veiligheid niet garanderen als u onze site bezoekt met andere besturingssystemen en browsers. 

Windows XP

Microsoft stopte per 8 april 2014 met de ondersteuning van Windows XP. Ook wij ondersteunen Windows XP niet meer. Wij adviseren u een ander besturingssysteem.

Gebruikt u de nieuwste browser?

Controleer regelmatig of u de nieuwste versie van uw browser gebruikt. U doet dit via de helpfunctie van uw browser. Zo controleert u welke versie u gebruikt. Browsers worden vaak aangepast met meer en betere beveiligingstechnieken.

Is uw besturingssysteem up-to-date?

Via onderstaande links kunt u uw besturingssysteem updaten:

Download hier nieuwste browserversie

Via onderstaande links kunt u de nieuwste browserversie downloaden: