Inschrijven MeeùsFitClub

Ben je een zakelijke relatie van Meeùs en wil je meedoen met een sportevenement? Als MeeùsFitClub-lid kun je je gratis inschrijven. Welkom bij de club!

Inschrijfformulier MeeùsFitClub
Ben jij een zakelijke relatie van Meeùs? En vind jij gezond leven en bewegen ook zo belangrijk? Word lid van de MeeùsFitClub en beleef exclusieve sportervaringen met volledig verzorgde VIP-arrangementen, trainingen, kick-offs van onze ambassadeurs en nog veel meer!

Persoonlijke gegevens

[watermark=1234AB]
[watermark=12]
[watermark=A]


Aanvullende gegevens

SportvoorkeurDe MeeùsFitClub is exclusief voor klanten met een zakelijke relatie met Meeùs, daarom willen wij graag het volgende van u weten:


Dam tot Dam Wandeltocht (wandelen) – 22 september – VIP arrangement

Afstand


Dam tot Dam Fietsclassic (fietsen) – 23 september – VIP arrangement

Afstand
Dam tot Damloop (hardlopen) – 23 september – VIP arrangement

De inschrijving voor de Dam tot Damloop is vol. Wil je een plekje op de reservelijst? Stuur ons dan alsjeblieft een mail via meeusfitclub@houseofsports.nl. Ons MFC-team mailt dan zodra er een startbewijs vrij komt.


Bredase Singelloop – 7 oktober – VIP arrangement

AfstandMarathon Eindhoven & Aon City Run – 14 oktober – VIP arrangement

AfstandFotografie MeeùsFitClub

Tijdens de MeeùsFitClub-evenementen worden foto's gemaakt. Ik geef toestemming aan Meeùs en de MeeùsFitClub om de foto's met mijn beeltenis te gebruiken voor interne communicatie en social media posts van de MeeùsFitClub. De foto's zullen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

[Je hebt de voorwaarden nog niet geaccepteerd.]


[Je hebt de voorwaarden nog niet geaccepteerd.]
[Je hebt de voorwaarden nog niet geaccepteerd.]