Jeugdsportfonds

Meeùs is officieel partner van Jeugdsportfonds

Meeùs is officieel partner van Jeugdsportfonds

Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen van 4 t/m 18 jaar uit gezinnen waar niet genoeg geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor deze kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.


 

Bekijk de video in 90 seconden!

 

1 op de 8 kinderen leeft in armoede

In Nederland leeft maar liefst 1 op de 8 kinderen in armoede. Dat zijn ruim 423.000 kinderen (Armoedesignalement 2014, SCP). Voor deze kinderen hebben de ouders geen geld voor een sportclub.

Het Jeugdsportfonds steunt kinderen in gezinnen die moeten rondkomen van een bestaansminimum. Want sporten is gezond, verbroedert, geeft kinderen een uitlaatklep, leert kinderen samen een doel te bereiken, samen winst te vieren én verlies te incasseren. Allemaal belangrijke waarden die Meeùs samen met het Jeugdsportfonds graag aan de volgende generatie wil meegeven.

Meeùs en het Jeugdsportfonds

Gezond en bewust leven en werken heeft een directe link met onze rol als de verzekeringsadviseur die mensen écht verder helpt. Daarom zijn we in 2013 gestart met de MeeùsRunClub, tegenwoordig de MeeùsFitClub. Erben Wennemars is de enthousiaste ambassadeur van onze MeeùsFitClub en van het Jeugdsportfonds. Samen vinden wij het belangrijk dat alle kinderen in Nederland kunnen sporten. Want zij zijn de toekomst.

Help ook mee!

Om een kind een jaar lang te laten sporten is € 250 per jaar nodig. Jij kunt met een donatie dus echt het verschil maken voor een kind! Als sportieve tegenprestatie van de VIP-arrangementen, vragen we leden van de MeeùsFitClub om ook een steentje bij te dragen. Doe je mee?

Ja, ik help mee

Vind jij ook dat alle kinderen de kans moeten krijgen om te kunnen sporten en wil je een financiële bijdrage overmaken? Geweldig! Als dank voor je steun, krijg je van ons een MeeùsFitClub-sportpakket:

  • Ik doneer vanaf € 15 en ontvang een MeeùsFitClub-sportarmband
  • Ik doneer vanaf € 25 en ontvang een MeeùsFitClub-shirt en -sportarmband
  • Ik doneer € 50 of meer en ontvang een MeeùsFitClub-jasje en -cap

Ja, ik doneer graag

Of sms JUICH naar 4333 en doneer éénmalig € 2,50.


Volg ons op Facebook Logo Twitter Logo Instagram Logo RSS


MeeùsFitClub

Logo MeeùsFitClub

Evenementen

Evenementen
 

Heb je vragen? Laat het ons weten!

Heb je vragen of ben je verhinderd voor een evenement? Stuur een mail naar meeusfitclub@houseofsports.nl. Wij helpen je graag verder! Natuurlijk kun je ook bellen. Doordeweeks zijn wij bereikbaar via 020 496 91 76 en in het weekend via 06 34 82 21 64.