MeeùsFitClub: hardlopen, wandelen en fietsen

MeeùsFitClub: hardlopen, wandelen en fietsen

MeeùsFitClub

Houd jij van hardlopen, wandelen of fietsen? En ben jij een zakelijke relatie van Meeùs? Meld je dan gratis aan voor de MeeùsFitClub! Volg onze trainingen en clinics en doe samen met ruim 2500 andere leden mee met grote landelijke en kleinere lokale sportevenementen!

Ik word lid


Bekijk onze video!

Wij vinden het belangrijk dat jij je financieel fit én fysiek fit voelt. Dat laten we je graag zien in onze nieuwe video! Bekijk in anderhalve minuut wat de MeeùsFitClub is en waar we voor staan. Je krijgt bovendien alvast een voorproefje van de geweldige sfeer bij de evenementen waar we aanwezig zijn.

 

 
Volg ons op Facebook Logo Twitter Logo Instagram Logo RSS


Meeùs helpt je verder in een gezonde leefstijl

De MeeùsFitClub (voorheen de MeeùsRunClub) is onderdeel van Meeùs, de verzekeringsadviseur die mensen écht verder helpt. Met de MeeùsFitClub dragen wij sportief bij aan de gezonde levensstijl van onze zakelijke relaties. Bij de grote landelijke sportevenementen ben je onze VIP-gast en leggen we je met veel plezier in de watten. Je geniet de hele dag van een volledig verzorgd arrangement, inclusief ontvangst in de MeeùsFitClub lounge, parkeermogelijkheden, een culinair programma en masseurs. Ook ontvang je het officiële MeeùsFitClub t-shirt. Je kunt naast de VIP-arrangementen meedoen met kleinere lokale events. Deze zijn zonder extra's, maar net zo sportief en gezellig!

Onze ambassadeurs: Erben Wennemars en Marko Koers

Oud-schaatser Erben Wennemars is ambassadeur van de MeeùsFitClub. Erben geeft met Olympisch ex-atleet Marko Koers clinics voor de MeeùsFitClub. Natuurlijk loopt en fietst Erben ook regelmatig mee tijdens evenementen. Marko Koers helpt je bij je voorbereiding met technische trainingen.

10% korting voor fietsers, hardlopers en wandelaars

Om MeeùsFitClub-leden nog meer te enthousiasmeren om te gaan fietsen, hardlopen of wandelen, hebben we een aantal samenwerkingen opgezet. Fietsers krijgen 10% korting bij fietsenwinkel.nl, hardlopers en wandelaars krijgen 10% korting bij hardloop-geest.nl en wandel-geest.nl.

Enthousiast? Word lid van de MeeùsFitClub!

Ben je een zakelijke relatie van Meeùs? En vind jij gezond leven en bewegen ook zo belangrijk? Schrijf je dan vandaag nog in voor de MeeùsFitClub. We houden je via de mail op de hoogte van alle komende evenementen. Volg ons ook op social media voor het laatste nieuws.


Word ook lid

Lid worden

Evenementen

Evenementen
 

Heb je vragen? Laat het ons weten!

Heb je vragen, of wil je eerst meer weten over je lidmaatschap? Stuur een mail naar meeusfitclub@houseofsports.nl. Wij helpen je graag verder! Natuurlijk kun je ook bellen. Doordeweeks zijn wij bereikbaar via 020 496 91 76 en in het weekend via 06 34 82 21 64.

Ik word lid Ik ben al lid