Download ons logo

Wilt u ons logo gebruiken in bijvoorbeeld een presentatie die u binnen Meeùs gaat geven, dan kunt u deze (als JPEG en PNG) hieronder downloaden. Deze logo’s zijn alleen geschikt voor gebruik op beeldschermen (bijvoorbeeld in PowerPoint of Prezi), niet voor drukwerk.

Voor het gebruik van ons logo voor commerciële doeleinden of bijvoorbeeld op uw website gelden speciale regels. Daarom vragen wij u hiervoor van tevoren toestemming te vragen. U kunt uw verzoek indienen via: marketing.communicatie@meeus.com. Geef in uw mail duidelijk aan van welk bedrijf u bent, welke relatie u met Meeùs heeft en voor welke doeleinden u ons logo wilt inzetten.

Het Meeùs-logo is er in twee varianten: positief en diapositief. De positieve versie van het Meeùs-logo is de eerste keus en wordt gebruikt op een witte/lichte achtergrond. De diapositieve versie van het Meeùs-logo wordt (alleen) gebruikt op een gekleurde/donkere achtergrond.

Positief logo

Positief logo Meeùs


                         Het logo als JPEG heeft standaard een witte achtergrond. De PNG heeft een transparante achtergrond.

Diapositief logo

Diapositief logo Meeùs


                       Omdat het diapositieve logo (alleen) op een gekleurde/donkere achtergrond gebruikt wordt, is er van deze variant geen JPEG-bestand (deze zou namelijk standaard een witte achtergrond krijgen). De PNG heeft een transparante achtergrond en kan daardoor op een gekleurde achtergrond gebruikt worden.