Jeugdsportfonds

Meeùs is officieel partner van Jeugdsportfonds

Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot en met 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Bekijk de video in 90 seconden

De MeeùsRunClub steunt het Jeugdsportfonds

Maar liefst 1 op de 9 kinderen leeft in armoede

In Nederland leeft maar liefst 1 op de 9 kinderen in armoede. Dat zijn ruim 380.000 kinderen (Armoedesignalement 2013, SCP). In die gezinnen is er geen geld voor een sportclub. Deze kinderen krijgen hulp van Jeugdsportfonds. Sporten is gezond en voorkomt obesitas.

Maar sporten doet meer: sport verbroedert, geeft kinderen een uitlaatklep, leert kinderen samen een doel te bereiken, samen winst te vieren én verlies te incasseren. Belangrijke waarden die Meeùs samen met Jeugdsportfonds de toekomstige generatie graag willen meegeven.

Meeùs en Jeugdsportfonds

Gezond, bewust leven en werken heeft een directe link met onze business. Daarom zijn we ook gestart met de MeeùsRunClub, met Erben Wennemars als enthousiast ambassadeur. Erben is ook ambassadeur van Jeugdsportfonds. Samen vinden wij het belangrijk dat alle kinderen in Nederland kunnen sporten.

Help ook mee

Om een kind een jaar lang te kunnen laten sporten is €250 per jaar nodig. Elke donatie van u is van harte welkom.

We vragen de leden van de MeeùsRunClub om ook een steentje bij te dragen. Via de MeeùsRunClub kunt u een gift overmaken aan Jeugdsportfonds. Als dank krijgt u daarvoor iets terug: bijvoorbeeld een exclusief VIP-arrangement of een MeeùsRunClub- sportpakket.

Ja, ik help mee

  • Geef een gift
  • Ik doneer vanaf 15 euro en ontvang een MeeùsRunClub-sportarmband
  • Ik doneer vanaf 25 euro en ontvang het basishardlooppakket: het Meeùs-hardloopshirt en de sportarmband
  • Ik doneer 50 euro of meer en ontvang het exclusieve hardlooppakket: het Meeùs-hardloopjasje en de Meeùs-hardloopcap
  • Of sms JUICH naar 4333 en doneer éénmalig € 2,50
  ….en ga direct naar de Jeugdsportfonds MeeùsRunClub pagina.