Onze dienstverlening

Advies en bemiddeling

Meeùs is verzekeringsadviseur. Uw adviseur brengt voor financieel advies en bemiddeling kosten in rekening. Deze kosten zijn niet verwerkt in de prijs van een product. U krijgt van ons een aparte rekening voor de kosten die u betaalt voor financieel advies en bemiddeling.

Advies- en bemiddelingsactiviteiten van Meeùs vinden plaats onder de naam Meeùs Assurantiën B.V. Meeùs Assurantiën B.V. is statutair gevestigd in Amersfoort en bij de KvK geregistreerd onder nummer 20009028. Het BTW nummer is NL001328396B01.

Meeùs maakt deel uit van Unirobe Meeùs Groep B.V. en is onderdeel van risico- en verzekeringsadviseur Aon. Uw belang staat bij ons voorop. UMG Verzekeringen B.V. is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12008358.

Over Aon
Aon plc (NYSE:AON) is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Aon analyseert de personele risico's en bedrijfsrisico's, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing én is er als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.

Aon heeft in Nederland 8 vestigingen met 1.540 medewerkers en in 120 landen meer dan 50.000 collega's. Ga voor meer informatie naar www.aon.nl.


Volmacht

Meeùs werkt volkomen onafhankelijk. Dat betekent dat we jaarlijks honderden verzekeringen, hypotheken en pensioenen vergelijken. Om het u makkelijk te maken, bieden wij u een selectie van de allerbeste producten. Natuurlijk volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.

Wij doen er alles aan om conflicterende belangen met UMG Assuradeuren B.V. te voorkomen en volgen hierin de Kwaliteitsnormering van de NVGA. Hiervoor houden wij ons aan het Protocol Volmacht, dat is opgesteld door de NVGA en het Verbond van Verzekeraars. Wilt u meer weten over Volmacht? Ga dan naar UMG Assuradeuren.


Meeùs dienstenwijzer

Graag informeren wij u over de manier waarop wij u van dienst zijn. Hiervoor hebben we een dienstenwijzer ontwikkeld.

Meeùs Dienstenwijzer


Algemene leveringsvoorwaarden

Als u een product of dienst via of bij Meeùs afneemt, dan gelden hiervoor onze algemene leveringsvoorwaarden.

Algemene leveringsvoorwaarden


Dienstverleningsdocumenten


Gedragscode SEH

Met een Erkend Financieel Adviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Bij de erkenning hoort het ondertekenen van de Beroepscode van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Dit betekent dat een Erkend Financieel Adviseur zich aan bepaalde gedragsregels moeten houden. Details over deze gedragsregels leest u op de website van de SEH.

Naar de SEH website

Erkend financieel adviseur