Aecum is Meeùs geworden

Vanaf 7 november 2011 is er een naamswijziging doorgevoerd: Aecum gaat verder onder de naam Meeùs Assurantiën B.V. Beiden bedrijven maakten al onderdeel uit van de Unirobe Meeùs Groep. Om deze naamswijziging kracht bij te zetten, zullen wij tevens een nieuw pand betrekken in Utrecht (locatie). Wij zijn zeer verheugd over deze wijzigingen.

Met deze samenvoeging willen wij nog meer de betrouwbare, snelle, deskundige en meelevende financiële partner zijn die in uw belang handelt. Op deze wijze kunnen wij nog intensiever ontwikkelingen in verschillende markten volgen en gebruik maken van de kennis en ervaring uit beide bedrijven.

Aecum 

Wie is Meeùs
Meeùs is in Nederland een gerespecteerde adviesorganisatie op het gebied van verzekeringen, risicomanagement, pensioenen en hypotheken. Met 40 kantoren is het bedrijf regionaal en lokaal betrokken en staat naast haar relaties als adviseur en financiële partner.

Lees verder over Meeùs.

Specialisme
Rekening houdend met de omvang en het segment waarin onze relaties actief zijn, is een standaard pensioenverzekering veelal niet toereikend. Wij kijken naar de specifieke situatie en de wensen van elke cliënt, zodat met een advies op maat de meest gunstige verzekering voor werkgever en werknemer kan worden geadviseerd.

Wij werken op basis van een vooraf vastgestelde vergoeding voor Inventarisatie & Scan, Advies, Bemiddeling & Communicatie en Controle & Beheer. Alleen dan kunnen wij iedere cliënt eerlijk, onafhankelijk en deskundig adviseren. Een werkwijze die door steeds meer partijen wordt toegejuicht. Lees verder over onze werkwijze.

Onder de vlag van Meeùs wordt de dienstverlening verder uitgebreid met onder meer advies op het gebied van verzuim, arbeidsongeschiktheid- en ziektekosten en alle schadeverzekeringen. Zo kunt u al uw risico's overzichtelijk bij één partij onderbrengen. Klik op het specialisme voor meer informatie.

Aecum Nieuwbrief
Klik hier om de artikelen uit de laatste versie van de Aecum Nieuwbrief te bekijken. Als u ook in de toekomst op de hoogte wilt blijven kunt u zich hier inschrijven voor de Meeùs Nieuwsbrief.

Contactgegevens
Als u meer informatie wilt over de naamswijziging of onze dienstverlening kunt u ons bereiken via:
T +31(0)30 694 28 88
F +31(0)30 694 28 77
E info.utrecht@meeus.com

De adresgegevens zijn:
Meeùs Assurantiën BV
Eendrachtlaan 315
3526 LB  Utrecht

Meeùs Assurantiën BV is een dochteronderneming van Meeùs Groep BV, onderdeel van AEGON. Meeùs Groep BV is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12008358. Meeùs Assurantiën BV is statutair gevestigd in Amersfoort.